Dieta si nutritie

#dieta de slabit #slabire #grasimi #carbohidrati #diete vara

Diete de vara cu efecte rapide

Profita de caldura care iti limiteaza apetitul si incearca o acasa .ro/ dieta " title="dieta">dieta de vara, care sa te ajute sa renunti la kilogramele in plus. Afla care diete au efectul cel mai bun pe timpul verii.

Grasimile si carbohidratii sunt elementele pe care trebuie sa le eviti in dietele de vara pentru a reusi sa-ti reduci greutatea.

Nutritionistii recomanda in schimb proteinele (sub forma de carne slaba), deoarece digestia acestora consuma mai multe calorii.
 

Dieta South Beach


Eliminarea grasimilor si carbohidratilor din regimul alimentar poate duce la o scadere in greutate de pana la 7,5 kilograme in doua saptamani, promite dieta South Beach.

In prima faza, trebuie sa nu mai mananci orez, cartofi, paste, prajituri cu faina alba, fructe si sa eviti bauturile alcoolice.

Dupa doua saptamani poti sa reintroduci in dieta painea, cerealele integrale si laptele cu continut scazut de grasime.

In timpul dietei South Beach, gustarile recomandate sunt alunele prajite fara ulei si iaurtul dietetic.
 

Dieta Scarsdale


Mai usor de urmat vara, dieta Scarsdale se lauda cu o scadere in greutate de pana la 10 kilograme in primele doua saptamani.

Micul dejun contine doar jumatate de grapefruit si o felie de paine integrala. Pentru pranz este recomandata carnea de peste si salata verde, fara lui.

Cina este cea mai importanta masa a zilei in dieta Scarsdale, cand poti manca friptura de miel fara grasime si salata cu lamaie si otet.

Gustarile recomandate sunt morcovii cruzi si tulpinile de telina.
 

Slabeste vara fara dieta


Pentru a slabi pe timpul verii fara o dieta drastica, nutritionistii recomanda cresterea consumului de alimente cu calciu (lapte, iaurt, spanac si brocoli).

Gustarile intre mese mentin un nivel ridicat al metabolismului, fructele fiind alimentele recomandate pentru gustari intre mese.

Nu uita sa cresti consumul de apa pe timpul verii. Specialistii spun ca setea si foamea pot fi confundate in zilele toride, iar un pahar de apa iti poate potoli cu succes senzatia pe care o percepi drept foame.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare