Dieta si nutritie

#diete #diete de slabit #diete vedete

Diete de slabit extreme de la vedete

Din dorinta disperata de a slabi sau doar din nevoia de a indeplini cerintele unui rol, vedetele de la Hollywood recurg adesea la diete drastice. Specialistii avertizeaza insa asupra riscurilor majore pe care dietele restrictive le au asupra organismului uman. Daca totusi te-ai decis sa urmezi o dieta extrema, descopera mai jos cateva dintre secretele vedetelor.


Anne Hathaway si dieta cu fulgi de ovaz

Pentru a da viata personajului Fantine, din filmul "Mizerabilii", actrita Anne Hathaway a tinut un regim de slabire extrem, cu ajutorul caruia a slabit peste 11 kilograme. Actrita a dezvaluit recent ca a urmat o dieta bazata pe o pasta din fulgi de ovaz.

In revista "Vogue", Anne Hathaway a dezvaluit chinul prin care a trecut in perioada in care a filmat la aceasta pelicula si riscurile pentru sanatate ale dietei extreme. Pentru sileta de care avea nevoie, actrita a pierdut aproape 7 kilograme in doar doua saptamani!


Beyonce si dieta de detoxifiere cu sirop de artar

Pentru rolul din filmul "Dream Girls" din 2006, Beyonce a slabit cu ajutorul unei diete extreme pe baza de sirop de artar si suc de lamaie. Pe termen scurt, dieta a avut rezultate miraculoase, insa vedeta a revenit ulterior la greutatea initiala.

Dieta nu este un program propriu-zis de slabit, ci o metoda rapida de a elimina kilogramele in plus. In timpul dietei nu sunt consumate alimente solide, ci doar bauturi, iar kilogramele dispar rapid. Nu este insa recomandata pe termen lung, deoarece are efecte devastatoare asupra organismului, care este privat de nutrienti importanti, necesari in supravietuire.

Dupa nasterea fetitei sale, Beyonce a renuntat la dietele de slabit severe si fade, in favoarea unui stil de viata sanatos, bazat pe sport si pe consumul de alimente nutritive.


Kourtney Kardashian si dieta de infometare

Dupa ce a nascut, in 2010, Kourtney Kardashian, sora mult mai celebrei Kim Kardashian, a adoptat o strategie periculoasa pentru organism: infometarea. Vedeta pur si simplu a renuntat sa mai manance. Dupa ce a lesinat si a fost transportata de urgenta la spital, Kourtney Kardashian a renuntat la aceasta "dieta".

Vedeta a declarat ca ii este rusine ca a apelat la o astfel de metoda pentru a elimina kilogramele in plus si ca viata sa este mult mai importanta.


Adriana Lima si dieta fara alimente solide si lichide

Supermodelul Victoria Secret, Adriana Lima, a declarat ca revine rapid la formele sale perfecte cu ajutorul shake-urilor cu proteine. Modelul urmeaza aceasta dieta timp de 9 zile, in special inaintea prezentarilor de moda si a evenimentelor importante. In plus, cu 12 ore inainte de astfel de evenimente, nu consuma lichide.

Vedeta a declarat ca show-urile Victoria's Secret reprezinta punctul culminant al carierei sale si ca dieta drastica pe care o urmeaza este eficienta si nu ar renunta la ea. A precizat insa ca aceasta dieta este urmata pe perioade scurte de timp si ca este permanent monitorizata de un nutritionist.


Angelina Jolie si dieta de 600 de calorii pe zi

Revista Daily Mail sustine ca Angelina Jolie mananca foarte rar o portie intreaga de mancare si ca a supravietuit si cu diete de 600 de calorii pe zi. Spre deosebire de alte vedete care urmeaza diete drastice si se chinuie sa slabeasca, Angelina Jolie pur si simplu uita sa manance, din cauza programului aglomerat.

Specialistii sunt insa de parere ca dietele extrem de restrictive din punct de vedere caloric sunt periculoase pentru organism si pot duce la deshidratare si probleme cardiace.


Sursa foto: ifood.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare