Dieta si nutritie

#dieta usoara # dieta miere #dieta scortisoara #slabeste rapid #cum sa slabesti

Dieta minune de sezon: slabeste cu miere si scortisoara!

Una dintre cele mai simple si sanatoase cure de slabire, dieta cu scortisoara si miere te ajuta sa topesti rapid kilogramele, fara sa simti efortul unei cure de slabire drastice.

Cum functioneaza?

Scortisoara ajuta la reglarea nivelului de zahar in sange si previne formarea depozitelor de grasimi. In plus, acest condiment previne diabetul, bolile cardiace, accelereaza metabolismul, previne cancerul si te scapa de respiratia urat mirositoare si de migrene. Mierea reduce riscul aparitiei bolilor de inima si al colesterolului. Totodata, mierea este un bun inlocuitor al zaharului si are un indice glicemic mai scazut decat acesta, de aceea se absoarbe mult mai lent in organism si contine vitaminele C, D, K si A si acizi organici, care ajuta la detoxifierea organismului si transforma depozitele de grasime in energie. 

Impreuna, mierea si scortisoara topesc rapid kilogramele in plus, reducand pofta de dulce, imbunatatesc activitatea sistemului digestiv, elimina parazitii si bacteriile din intestine. 

Reteta este foarte simpla: se amesteca intr-o cana de apa fiarta si racita, o lingurita de scortisoara pudra si o lingura de miere de albine. Pune intr-un vas de ceramica scortisoara, adauga peste ea o cana cu apa fierbinte si las-o sa se dizolve 15 minute. Dupa ce amestecul s-a racit, adauga si mierea.

Cand se consuma? Bea o jumatate de cana in fiecare dimineata si cealalta jumatate seara. Indicat ar fi sa o bei cu o jumatate de ora inainte de a lua masa. 

Efectele! Daca este consumata dimineata, aceasta bautura-minune scade pofta de mancare si confera senzatia de satietate pe o perioada indelungata, iar consumate seara, mierea si scortisoara accelereaza procesul de digestie si ajuta metabolismul sa arda caloriile. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare