Dieta si nutritie

#alimentatie kate middleton #dieta Kate Middleton #kate middleton

Dieta lui Kate Middleton. Ce mananca ducesa pentru a-si mentine silueta pentru care este invidiat de toate femeile

Kate Middleton este una dintre cele mai admirate femei de la Casa regala. Ea reuseste mereu sa fie in pas cu moda si sa aiba o silueta de invidiat, desi este mama a trei copii. Pentru a se mentine supla, Kate Middleton are insa o dieta pe care o respecta cu sfintenie. Niciodata nu se abate de la reguli si nici nu face excese.

 

Desi in mod normal aceste informatii sunt strict secrete, bucatarii care au insotit perechea regala in deplasarile din afara Regatului Unit, au dezvaluit ce mananca Ducesa in fiecare zi. Astfel, conform informatiilor, Kate Middleton are trei mese pe zi, sarace in calorii, iar meniul sau seamana mai mult cu unul de spital.

Iata ce mananca Kate Middleton

- La micul dejun

Sotia Printului William este o mare fana a smoothie-urilor la micul dejun, la fel ca Meghan Markle.

Potrivit fostilor angajati din bucataria Casei Regale, pentru prima masa a zilei, Ducesa amesteca o combinatie de varza, spirulina, matcha (frunze de ceai verde), spanac, salata romaine, coriandru (frunze de coriandru) si afine.

Prin combinarea acestor ingrediente rezulta o bautura sanatoasa pentru dimineata, ideala pentru cei care vor sa slabeasca. In diminetile cand nu bea smoothie, Kate se bucura de un castron de fulgi de ovaz.

- La pranz

Chiar daca nu este vegetariana, Ducesa de Cambridge prefera mancarurile fara carne la masa de pranz. In timpul turneului regal al ei si al lui William in India, bucatarul Raghu Deora, cel care s-a ocupat de mesele celor doi in timpul sederii lor la Palatul Taj Mahal, a dezvaluit ca acestia au cerut la pranz kebab de legume si curry si supa de linte, potrivit Daily Express.

"Tot ce-au mancat a fost vegetarian", a spus acesta. Alte preferate ale lui Kate ar fi salatele de pepene verde, tabouleh, ceviche si gazpacho.

- La cina

In ceea ce priveste ultima masa a zilei, aceeasi bucatari spun ca Ducesa prefera fripturi pe gratar, paste si curry.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare