Dieta si nutritie

#regim Giselle Bundchen #dieta Giselle Bundchen # Giselle Bundchen

Dieta de supermodel. Ce alimente a exclus Giselle Bundchen din bucatarie

Cel mai bine platit model din lume timp de 9 ani consecutiv, Giselle Bundchen, in varsta de 36 de ani, mama a doi copii, are un regim extrem de bine pus la punct pentru a-si mentine silueta de milioane de dolari!

Allen Campbell, bucatarul personal al cuplului Giselle Bundchen si Tom Brady, a dezvaluit pentru Boston.com in ce consta regimul alimentar al celor doi. Trei alimente nu au loc sub nicio forma in bucataria modelului: carbohidatii, zaharul si sarea iodata figureaza pe lista alimentelor interzise.

“Dieta lor este stricta si este bazata in proportie de 80% pe legume, insa si carnuri slabe precum peste sau curcan. Fac alegeri intelepte cand merg sa fac piata si aleg doar alimente organice. Ma tin departe de alimentele care au hormoni. Cred ca un regim alimentar bazat in mare proportie pe plante are posibilitatea de a preveni bolile si de a opri evolutia lor”, a marturisit chef-ul Allen Campbell.

“Daca mananci alimente bogate in zahar si carbohidrati atunci corpul tau devine mediu acid si faciliteaza aparitia bolilor. Tom si Giselle nu consuma nimic din ceea ce contine zahar, faina alba, gluten si MSG. Pentru gatit folosesc doar ulei din nuca de cocos sau uleiuri vegetale si sarea de Himalaya inlocuieste sarea iodata, care retine apa in organism”, continua Campbell.

“Tom Brady nu consuma nici cafea si nici bauturi cu cofeina si nici macar iauturi cu fructe. Uneori isi mai face un smoothie cu banane. Tom si Giselle sunt constienti ca zaharul duce la moarte si vor sa traga un semnal de alarma pentru toata lumea”.Sur

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare