Dieta si nutritie

#dieta cu scortisoara #slabeste rapid #slabit #dieta

Dieta cu scortisoara, lamaie si miere. Slabeste 3 kilograme intr-o saptamana

Vrei sa scapi cat mai usor si repede de 3 kilograme? Dieta cu scortisoara, lamaie si miere te poate ajuta sa dai jos in doar 7 zile cateva kilograme bune. In plus, toate aceste ingrediente au numeroase beneficii pentru sanatate.

 

Scortisoara

Scortisoara ajuta la imbunatatirea procesului digestiv si la reglarea nivelului de zahar din sange. In plus, da rapid senzatia de satietate, ajuta la un tranzit bun si favorizeaza scaderea in greutate. Scortisoara este recunoscuta pentru faptul ca accelereaza metabolismul si permite arderea rapida a grasimilor stocate.

Lamaia

Lamaia este un antioxidant foarte eficient si este adesea recomandata in curele de slabire. Acest fruct contine flavonoide care fac posibila lupta impotriva bolilor cardiovasculare, colesterolului din sange si protejarea organismului impotriva radicalilor liberi, responsabili pentru imbatranirea celulelor corpului si pentru mai multe patologii.

Totodata, lamaia este bogata in fibre solubile, care taie pofta de mancare si te determina sa reduci cantitatea de alimente consumate.

Mierea

Mierea este inlocuitorul ideal al zaharului. Este un excelent antioxidant si protejeaza organismul de mai multe patologii, in principal cardiovasculare. Mierea este considerata un prebiotic, regland astfel nivelul zaharului din sange si al grasimii corporale.

Reteta de slabit pe baza de scortisoara, lamaie si miere

Ai nevoie de:

  • O lingura de scortisoara macinata
  • O jumatate de lamaie
  • 2 linguri de miere
  • 250 ml apa

Amesteca scortisoara, sucul unei jumatati de lamaie si mierea, pana obtii o textura neteda. Adauga treptat apa calduta. Bea dimineata pe stomacul gol, cu ​​30 de minute inainte de micul dejun, si seara, inainte de culcare.

Atentie! Aceasta bautura nu este recomandata persoanelor cu afectiuni renale si biliare, arsuri la stomac sau ulcer, precum si in cazurile de alergii la citrice. Scortisoara nu este recomandata femeilor insarcinate.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare