Dieta si nutritie

#dieta #mamaliga

Dieta cu mamaliga, solutia curtezanelor pentru o silueta perfecta

Banala mamaliga este un aliment minune, care te ajuta sa slabesti atunci cand nimic nu pare sa te ajute.

Cura de slabire cu mamaliga te ajuta sa topesti 10 kilograme in 7 zile. Desi poate sa para o dieta bizara, si monotona, daca iti doresti sa slabesti si nu te numeri printre cele care nu se ating de mamaliga nici picate cu ceara, o poti incerca.

Pentru inceput, renunta la tentatii! Elimina din dieta ta zilnica bauturile carbogazoase, dulciurile, produsele de patiserie, mezelurile si apoi apuca-te de treaba.

Principiul dupa care functioneaza dieta este ca inlocuiesti painea cu mamaliga; o poti combina cu branza, la micul dejun, si cu alte mancaruri precum o tocanita sau doua sarmalute la masa de pranz. Singura forma sub care ai voie sa consumi paine, este paine integrala prajita sau crutoane.

Dieta poate a includa lactate cu continut scazut de grasime, peste care se prepara doar la gratar, avocado sau ciuperci. Orice supa sau ciorba este permisa, mai putin cea de burta sau de pui a la grec.

Poti consuma in voie salata verde, rosii, castraveti, morcov, rucola, ceapa si ardei gras, nuci si seminte, fructe de orice fel, ceaiuri si cafea, dar fara zahar.

Vestea buna este ca iti poti face propriul meniu cu alimentele permise in dieta cu mamaliga, astfel incat sa nu devii victima rutinei sau a restrictiilor. Important este sa respecti principiile de baza ale dietei: trei mese principale si trei gustari.

Inainte de a incepe dieta, consulta un medic, in cazul in care suferi de boli cronice, iar daca esti insarcinata sau alaptezi ar fi mai bine sa uiti de curele de slabire, deoarece corpul tau are nevoie de toti nutrientii pe care ii poate primi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare