Dieta si nutritie

# dieta limonada #limonada

Dieta cu limonada: slabeste un kilogram pe zi

Dieta cu limonada este una dintre curele de slabire preferate de vedete de peste Ocean. Cantareata Beyonce a reusit sa slabeasca foarte mult cu aceasta dieta si chiar a recomandat-o fanilor.

Care sunt regulile dietei cu limonada

In fiecare dimineata, timp de 6 zile, trebuie sa bei cate 2-3 cani de apa calduta cu sare de mare. Combinatia este ideala pentru curatarea rapida a colonului. Cea mai eficienta este sarea de mare. Intr-un litru de apa ar trebui sa dizolvi doua linguri de sare de mare.

Dupa jumatate de ora dupa ce ai baut apa cu sare, bea un pahar de apa calduta cu lamaie. Aceasta contribuie la detoxifiere si ajuta la energizarea organismului.

Bea zilnic pana la 9 pahare de limonada indulcita cu putina miere, insa intotdeauna intre mese.
Respecta orele de masa cu strictete si elimina din alimentatie dulciurile, alimentele procesate, faina alba, zaharul, alimentele de tip fast food, grasimile, dulciurile si sucurile nenaturale. Consuma doar fructele, legumele, sucurile naturale si, in general, mancarurile foarte usoare, sarace din punct de vedere caloric.

Nu consuma mai mult de 1.000 de calorii zilnic. Dupa incheierea dietei, o saptamana trebuie sa consumi 1.500 de calorii pe zi, iar urmatoarea saptamana 1.600 de calorii pe zi, pentru a evita ingrasarea. Nu tine dieta mai mult de 10 zile si repet-o abia dupa jumatate de an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului