Dieta si nutritie

#dieta dupa Paste #cura slabit #drojdie de bere #slabit #dieta # dieta drojdie de bere

Dieta cu drojdie de bere: te scapa de kilogramele in plus si de depresie

Dieta cu drojdie de bere ca este lipsita de riscuri si chiar indicata pentru sanatate! Dieta cu drojdie functioneaza pe acelasi principiu cand o folosesti pentru aluaturi: isi mareste volumul in stomac, oferindu-ti rapid senzatia de satietate.

Drojdia de bere contine aproape toata gama de aminoacizi esentiali (16 la numar), intreg complexul de vitamine B, vitaminele D, H, E, enzime minerale in forma asimilabila, precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier dar si seleniu si crom, oligoelemente indispensabil vietii, proteine, lipide si glucide.

Cercetatorii spun ca drojdia de bere revitalizeaza organismul, fiind considerata un adevarat elixir al tineretii. In plus, drojdia de bere actioneaza asemenea unui antidepresiv. Cercetatorii recomanda acest remediu in cazul tulburarilor psihice cauzate de stres si stari de frica.

Cum tii dieta cu drojdie de bere

Cura cu drojdie de bere dureaza intre 10 și 30 de zile. Dupa aceasta perioada, se face o saptamana de pauza si cura se poate relua.

Practic, in aceasta cura, mananci drojdie proaspata, care poate fi combinata cu miere. Acest amestec se prepara in felul urmator: la o lingura de drojdie se adauga doua linguri de miere. Compozitia se amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Aceasta se consuma cate o lingura, de trei ori pe zi, inaintea meselor principale.

Mai exista o forma sub care poate fi aplicata aceasta cura, mai usor de digerat de organism. Drojdia uscata se dizolva in jumatate de litru de suc proaspat de legume, fructe sau ceai. Pentru aceasta, este nevoie de doua lingurite de drojdie uscata, care se amesteca bine cu lichidul in care este introdusa. Se consuma tot de trei ori pe zi, inaintea meselor principale. Se pastreaza la frigider!

Drojdia de bere te poate ajuta sa slabesti pana la 5 kilograme in doua saptamani. Pentru ca dieta sa dea rezultatele dorite, este bine sa tii cont si de urmatoarele reguli:

  • hidrateaza-te corespunzator - bea minimum doi litri de apa in fiecare zi.
  • fa miscare pentru ca organismul sa accelereze procesul de ardere a grasimilor.
  • ai grija sa introduci in alimentatia ta multe legume, salate, peste care poti presara drojdie uscata.
  • uita de dulciuri, gustari nesanatoase si tine aproape morcovii, ardeii, castravetii si telina cu care iti poti astampara pofta de rontait.
  • drojdia de bere este contraindicata persoanelor care sufera de insuficienta renala grava.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare