Dieta si nutritie

#dieta cu cirese #slabit rapid #dieta de slabit #cirese #capsune

Dieta cu cirese si capsuni: slabeste 1 kilogram pe zi

 

 

Vrei sa mergi in concediu si sa slabesti cat mai repede? Poti incerca dieta cu capsuni si cirese, care ajuta la accelerarea metabolismului si la pierderea in greutate.

Dieta cu capsuni si cirese are rezultate extraordinare in detoxifierea organismului. Aceste fructe nu sunt doar gustoase, ci sunt si pline de vitamine (A, B1, B2, B6, C, E, P, PP) si minerale (potasiu, fier, calciu, magneziu, fostor, sulf). De asemenea, mai contin zinc, cupru, mangan, zaharuri si acizi organici. In plus, sunt pline de antioxidanti

Capsunile tonifica si remineralizeaza organismul si incetinesc imbatranirea. 100 de grame de capsuni contin 90% apa, 5,5 g zaharuri, 1,6 g fibre alimentare, 28 mg fosfor, 0,1 mg zinc si numai 27 de calorii. Fibrele alimentare din aceste fructe favorizeaza scaderea nivelului colesterolului rau din sange. Capsunile au un continut scazut de zahar, doar 5%.

Ciresele au efect diuretic si depurativ puternic. Sunt bogate in potasiu – 229 mg/100 g, calciu – 30 mg, fosfor – 18 mg, vitamina C – 11 mg, vitamina A – 19 micrograme. Pentru ca au valoare energetica scazuta, ciresele nu ingrasa. Din contra, ajuta in procesul de eliminare a kilogramelor in plus.

Si pentru ca e plin de cirese si de capsuni in piete, acesta este momentul din an in care trebuie sa incepi o cura cu astfel de fructe. Dieta cu capsuni si cirese te ajuta sa slabesti pana la 7 kilograme intr-o saptamana. E foarte usor de tinut. Practic, la fiecare masa trebuie sa consumi un mix de 200 de grame din aceste fructe, inclusiv la gustarile dintre mese.

In rest, ca la orice dieta, trebuie sa renunti la a mai consuma alimente grase sau preparate obtinute prin prajire. Si dulciurile trebuie excluse din dieta. In schimb, capsunile si ciresele fiind detoxifiante si depurative, trebuie sa consumi foarte multa apa.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare