Dieta si nutritie

# dieta sarbatori # slabesti rapid #dieta rapida #dieta #cum sa slabesti

Cum sa incapi in rochia de petrecere. Diete super rapide pana de sarbatori

Mai sunt doua saptamani pana la Craciun si petrecerile se vor tine lant, asa ca trebuie sa faci tot posibilul sa arati impecabil. Pentru asta este nevoie de masuri "de urgenta", adica sa apelezi la diete super eficiente, care vor goni kilogramele in plus. Iata cateva sfaturi pentru a obtine efecte rapide:

1. Power breakfast 

Nu sari in nicio zi micul dejun. Prepara un smoothie cu seminte de chia, iaurt degresat si cateva fructe de padure pentru a avea energie si a nu te lasa ispitita de dulce. 

2. Gustari slab calorice

Ai voie doar o mana de migdale, o banana, o para, cateva fructe uscate sau un iaurt degresat. Gustarile sunt la 11.00 si la 17.00, nu toata ziua. 

3. Consuma lichide 

Ceai verde sau alb si apa. Nimic mai mult. Nu cafea in exces sau sucuri de fructe care contin mult zahar.

4. Regula celor doi prieteni

Mananca dupa regula: micul dejun se imparte cu un dusman, pranzul cu un prieten, iar cina i-o oferi celui mai bun prieten. Adica mananci mai putin decat de obicei (insa suficient cat sa ai energie toata ziua). Incearca sa consumi carne doar la gratar - pui, curcan si peste, asociata exclusiv cu legume, de preferat tot la gratar. 

5. Nu lenevi 

Chiar daca e frig si nu ai chef de exercitii, trebuie sa faci miscare pentru a obtine rezultatele dorite. 10 minute de exercitii dimineata (pentru abdomen si fund), doua-trei statii de mers pe jos spre serviciu si spre casa si o pauza de 10 minute de urcat scarile la pranz vor face minuni. Nu uita sa te culci devreme (in jur de ora 22.00-22.30) pentru a fi fresh a doua zi. Si odihna contribuie la o silueta armonioasa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare