Dieta si nutritie

#dieta picioare #picioare subtiri #dieta

Cum sa ai picioare subtiri in timp-record. Afla dieta!

Orice femeie viseaza sa aiba picioare subtiri! Pentru a-ti indeplini acest vis nu trebuie sa faci eforturi supraomenesti. 

In primul rand, ai nevoie de un regim alimentar bine gandit. Bazeaza-ti alimentatia in principal pe carne slaba, cereale integrale, fructe si legume. Ideea este ca la final sa mananci cinci mese pe zi, care sa insumeze 1.500 de calorii. Vestea buna este ca poti inclusiv sa mananci si prajituri daca ti-e pofta.

Dieta completa pentru picioare subtiri: 

Micul dejun (300 de calorii):

Poti manca clatite cu nuci, miere si mar; branza cu fructe, sendvis cu omleta (1 galbenus, doua albusuri) si spanac, iaurt cu fructe (fructe adevarate nu cele din iaurt) sau poti sa incerci fulgi de ovaz inmuiati in lapte cu nuca si mar.

Pranz (400 de calorii):

Poti manca un sendvis cu carne de curcan, cascaval, castraveti si mini-morcovi (cei dulci conservati) cu un strop de mustar; burger vegetarian (salata, rosii, guacamole, paine integrala) si un mar; ori un sendvis cu ton; salata greceasca sau o alta varianta ar fi tortilla cu pui.

Cina (500 de calorii):

Somon cu paste si spanac; paste cu busuioc si pastai; pui cu sparanghel si cartof copt; brocoli fiert cu alune si tofu; sendvis cu pui, rucola, mozzarella si rosie, daca nu te saturi poti sa bei si un bol de supa; pui cu spanac si tot felul de combinatii usoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare