Dieta si nutritie

#dieta cu lamai #dieta Beyonce #corina #detoxifiere #slabit

Corina, la cura! Detoxifiere dupa reteta lui Beyonce

Nevoita sa slabeasca pentru rolul din “Dreamgirls”, Beyonce a tinut o dieta pe care multe femei au urmat-o din 2011 si pana acum. Recent intoarsa din Ardeal, unde a petrecut sarbatorile de iarna si s-a desfatat cu bucate alese, Corina a decis ca este cazul sa intre la dieta si urmeaza dieta de detoxifiere si slabire cu lamaie, care a ajutat-o pe Beyonce sa scape de 9 kilograme in 10 zile.

„La intoarcere, m-am gandit ca n-ar fi rau pentru sanatatea mea, sa fac un detox ca la carte. Este, de fapt, celebra reteta pe care a urmat-o si Beyonce”, a declarat Corina, pentru Libertatea.

Zis si facut! Timp de o saptamana, Corina va consuma 2 litri de apa plata, cu opt lamai stoarse, doua linguri de miere sau sirop de artar si doua linguri rase de piper Cayenne.

“In ultimele doua zile se pot manca si 150 g orez integral, fiert, fara sare. Apoi, o zi cu 3 portii de sare amara, un suc de grepfrut cu ulei de in sau ulei de masline”.

Pe langa dieta, Corina va face si sport. „Alerg in padure, de exemplu, unde stiu sigur ca am sursa inepuizabila de oxigen”, a precizat vedeta.

Specialistii recomanda insa ca, inainte sa tii dieta cu lamai, sa ceri parerea nutritionistilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului