Dieta si nutritie

# remedii celulita # cum tratam celulita #creme anticelulitice #celulita

Celulita: cum o tratezi eficient ca sa scapi rapid de ea

Potrivit datelor companiei Cosmetic Plant, peste 80% dintre femei prezintă celulită. Aceasta se datorează acumulării de grăsimi, glicogen, apă şi sare în ţesutul subcutanat, pielea căpătând aspect de coajă de portocală. Printre factorii care influențează formarea și dezvoltarea celulitei sunt cei externi: viața sedentară, dieta bogată în calorii, consumul excesiv de sare, precum și cei interni: predispoziția genetică, modificările hormonale, vârsta. 

În plus, odată cu înaintarea în vârstă, celulita devine mai vizibilă din două motive: numărul de adipocite crește, de la vârsta de 40 ani, pielea devine mai subțire cu 1% în fiecare an, datorită faptului că proteinele responsabile de elasticitatea acesteia, colagenul și elastina, se reduc. 

„Celulita este o problemă de maximă actualitate şi constituie o preocupare pentru un număr tot mai mare de persoane de sex feminin, opt din zece femei prezentând celulită, indiferent de greutatea pe care o au. Prin urmare, am considerat că este necesar să ne extindem gama produselor anticelulită astfel încât să putem oferi soluţii cât mai potrivite şi mai personalizate pentru clientele noastre. Astfel, am regândit oferta noastră, care acum include 7 produse anticelulită, cu texturi şi ingrediente diferite în funcţie de nevoile româncelor afectate de această problemă in continuă expansiune”, a explicat Susana Laszlo, de la Cosmetic Plant. 

Trips &Tricks anti-celulita

Lupta contra celulitei înseamnă mult mai mult decât folosirea regulată a cremelor anticelulită. Ea trebuie să cuprindă o hidratare corespunzătoare a organismului, mai ales pe perioada verii, o alimentaţie sănătoasă ce cuprinde cât mai puţine grăsimi nesănătoase, zahar şi făinoase şi cât mai multe legume şi fructe şi, nu în ultimul rând, implicare în diverse activități sportive. 

In afară de acestea, este foarte important ca produsele anticelulită – fie că este vorba de cremă, gel sau ulei – să se aplice prin masarea corespunzătoare a zonelor afectate de celulită, deoarece astfel acestea pătrund mai bine în piele. Masajul potenţează efectul produselor anticelulită, stimulează circulaţia sanguină şi drenarea lichidelor din ţesuturi.

Un alt aspect important în cazul luptei contra celulitei este răbdarea şi perseverenţa. Astfel, conform testelor efectuate în cazul noilor produse Cosmetic Plant, efectele sunt vizibile după  4, respectiv chiar 6-8 săptămâni de utilizare conform indicaţiilor, în funcţie de gravitatea problemei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare