Dieta si nutritie

#sucuri #slabire #slabit # sucuri naturale #sucuri de fructe #sucuri de legume

Cele mai bune sucuri pentru slabit

O metoda eficienta prin care poti elimina kilogramele in plus este sa reduci consumul de dulciuri si bauturi carbogazoase. Poti inlocui aceste bauturi cu sucuri naturale din fructe si legume. Sucurile naturale te vor ajuta sa slabesti, sa te hidratezi si sa aduci organismului un aport important de vitamine si nutrienti.

Sucul de morcovi, sfecla rosie, merisoare, pere, struguri, portocale, mango, afine sau rodie sunt ideale atat pentru slabit cat si pentru o sanatate de fier. Aceste sucuri contin cantitati mari de antioxidanti , vitamine si fibre benefice organismului.

Iata mai jos topul celor mai bune sucuri care te vor ajuta sa slabesti:

Suc de morcovi. Sucul de morcovi este extrem de benefic pentru organismul uman. Contine cantitati mari de calciu, potasiu si magneziu. Carotenul din acest suc te va ajuta sa ai o sanatate de fier si sa slabesti. Acest suc contine si cantitati mari de antioxidanti care protejeaza organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi. De asemenea, sucul de morcov te protejeaza de cancer.

Suc de sfecla rosie. Sucul de sfecla rosie ajuta la dezvoltarea de celule rosii. Este bogat in potasiu, fier, vitamina C si magneziu. Acest suc este ideal si pentru persoanele care sufera de pierderi de memorie. Este ideal pentru femeile aflate la menstruatie si menopauza.

Suc de merisoare. Sucul de merisoare contine cantitati mari de vitamina C. Este indicat in tratarea afectiunilor urinare. Sucul de merioase previne infectiile urinare. Poate fi combinat si cu alte fructe, pentru a oferi organismului uman un plus de vitamine si nutrienti.

Suc de pere . Sucul de pere este ideal pentru cei care vor sa adopte un stil de viata sanatos . Este bogat in calciu si vitamina C, potasiu, magneziu si fosfor. Poate fi combinat si cu alte sucuri.

Suc de struguri. Sucul de struguri protejeaza celulele creierului si imbunatateste memoria. Este bogat in antioxidanti si lupta impotriva infectiilor.

Suc de portocale. Sucul de portocale este unul dintre cele mai sanatoase sucuri naturale. Este bogat in antioxidanti si stimuleaza circulatia sangelui. Sucul de portocale este extrem de benefic si pentru sistemul digestiv. Contine vitamina C si flavonoide care intaresc sistemul imunitar si lupta importriva infectiilor.

Suc de mango. Sucul de mango contine cantitati mari de antioxidanti care lupta impotriva cancerului. Ajuta la purificare sangelui si la eliminarea metalelor grele. De asemenea, sucul de mango este ideal pentru persoanele depresive. Este recomandat si celor care sufera de afectiuni renale.

Suc de afine. Sucul de afine contine cantitati mari de antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi. Are proprietati antiimbatranire. Contine si vitamina C si fibre, extrem de benefice pentru organismul uman. Acest suc contine putine calorii, fiind un aliat important impotriva depunerilor de grasime.

Suc de rodie. Sucul de rodie este ideal pentru persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare . Contine cantitati importante de antioxidanti, care lupta impotriva tuturor tipurilor de cancer.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare