Dieta si nutritie

# dieta eficienta #dieta #cura de slabire

Cea mai eficienta dieta. Slabesti si nu te mai ingrasi niciodata la loc

Slabitul rapid, cu efecte vizibile, este un deziderat al oricarei femei a luat cateva kilograme in plus fie pe perioada sezonului rece, fie in timpul vacantelor. Dieta de 3 ore este regimul care te ajuta sa slabesti kilograme multe intr-un timp scurt. Efectele ei depind doar de tine.

Dieta de doar trei ore a fost inventata de Jorge Cruise, unul dintre cei mai antrenori de fitness din lume. Regimul pus la punct de el are menirea de a stimula metabolismul si in acest fel de a elimina kilogramele in plus.

Corpul uman reuseste sa elimine substantele de care nu are nevoie, ceea ce inseamna ca sca depunerile adipoase. Exista marturii ale celor care au urmat aceasta dieta si care spun ca au reusit sa slabeasca peste 40 de kilograme in cateva luni.

Dieta de trei ore presupune inseamna ca va trebui sa mananci la un interval de trei ore. Astfel, organismul este obligat sa proceseze mancarea rapid, arderile se intensifica si astfel cantitatea grasimii corporale scade. Practic, mesele trebuie luate din 3 in 3 ore, astfel: la ora 7.00 – micul dejun, la ora 10.00 – o gustare, la ora 13.00 – pranzul, la ora 16.00 – o gustare, la ora 19.00 – cina.

Fiecare masa trebuie sa aiba cel mult 400 de calorii, iar meniul trebuie sa fie slab in grasimi, carbohidrati si zahar. Poate fi consumata doar carne slaba si peste, lactate cu un procent scazut de grasimi, bauturi fara zahar, citrice si legume care sa nu contina mult amidon, asa cum sunt cartofii sau orezul.

Exemple de meniuri pentru Dieta de 3 ore:

Mic dejun: Un iaurt degresat cu fulgi de ovaz / un ou fiert, o felie de paine integrala si o rosie sau un ardei / un sandvis din piept de curcan la gratar si branza slaba;

Gustare 1: Un iaurt mic simplu / Un mar sau o banana / Un pumn cu mix de seminte;

Pranz: Peste la gratar cu garnitura de legume fierte la abur / Salata de legume si piept de pui cu lamaie / salata de ton;

Gustare 2: Un bol mic cu mix de fructe / 5 biscuiti din cereale integrale / Fresh de portocale;

Cina: 100 g branza de vaci / 100 g mazare fiarta cu piept de curcan la gratar / 100 g de orez cu legume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare