Dieta si nutritie

#slabit #dieta #mihaela bilic

Cea mai buna dieta. Recomandarea nutritionistului Mihaela Bilic

Nutritionistul Mihaela Bilic este de parere ca nu trebuie sa te infometezi niciodata pentru a slabi. Orice efort pe care il faci astfel nu va aduce rezultate pe termen lung. Expertul in nutritie sustine ca una dintre cele mai bune diete este aceea fara carbohidrati.

 

"Carnea cu salata da rezultate spectaculoase. Cea mai buna cura de slabire categoric asta e. In momentul in care elimini carbohidratii, slabitul este spectaculos. Cand ne referim la carbohidrati, spunem paine alba, orez, fasole boabe, mazare. In momentul in care faci o dieta sa fie spectaculoasa si sa aiba rezultate, trebuie sa elimini inclusiv mustarul, daca are zahar.

Orice strop de glucide trebuie eliminate! Atunci organismul nu stie sa faca grasime fara sa fie prezent acest hormon numit insulina, care apare in sange doar in momentul in care consumam fainoase sau zahar.", a declarat medicul nutritionist Mihaela Bilic, in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3.

Sursa foto: pexels.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare