Ceapa si usturoriul
Regina Elisabeta nu suporta ceapa si usturoiul in mancarurile care ii sunt servite. De asemenea, se considera un gest lipsit de eleganta daca un membru al familiei regale ar avea o respiratie urat mirositoare la intalnirile oficiale.
Acest lucru a fost confirmat si de Camilla Parker Bowles, cand a aparut la MasterChef Australia acum cativa ani. "Imi pare rau sa o spun, dar nu mancam usturoi. Este clar asta!", a spus Camilla.
Scoicile, interzise la Casa regala britanica
In orice calatorie pe care o face, regina Elisabeta si membrii familiei regala nu mananca niciodata scoici, pentru ca acestea prezinta un risc ridicat de infectii si boli. Bacteriile din acestea pot duce la toxiinfectii alimentare, mai ales atunci cand sunt mancate crude sau gatite nepotrivit.
Carnea in sange, detestata de regina Elisabeta
Chiar daca una dintre mancarurile preferate ale reginei Elisabeta este friptura, suverana nu mananca niciodata carne in sange. . Darren McGrady, fostul bucatar al Reginei, a spus ca la masa de Pasti, cand se gateste miel, Regina prefera carnea de pe exterior, pentru ca e mai bine facuta.
Carnea in sange este interzisa membrilor Familiei Regale in calatoriile lor din cauza riscurilor pe care le implica, inclusiv toxiinfectia alimentara. Membrii familiei regale nu pot fi vazuti niciodata bolnavi in public.
Sursa foto: pexels.com