Dieta si nutritie

#cancer #sindrom premenstrual #caderea parului #fructul noni #disfunctii sexuale

Beneficiile fructului Noni

Fructul Noni , desi prea putin cunoscut in tara noastra, este un adevarat miracol pentru sanatate. Aceasta are puternice proprietati curative si este suficient de puternic incat sa lupte si impotriva cancerului. Cateva linguri pe zi de extract de fruct Noni sunt suficiente pentru a avea o sanatate de fier, dar si pentru a trata afectiuni grave.



Iata cateva dintre afectiunile si problemele pe care fructul Noni le trateaza


Cataracta


Cataracta se manifeste in special la batrani, prin aparitia unei pelicule fina la nivelul cristalinului, pelicula care provoaca vedere incetosata sau neclara si care duce in timp la orbire. S-a dovedit stiintific ca o dieta sanatoasa, bogata in vitamine si antioxidanti previne aparitia cataractei, dar cum regimul alimentar al majoritatea oamenilor din ziua de azi este unul deficitar, suntem cu totii supusi riscului de a suferi de cataracta.

Fructul Noni contine toate vitaminele si mineralele importante, esentiale pentru prevenirea cataractei, iar consumul periodic al unui extract natural de Noni va fi cu siguranta de mare ajutor.


Dureri de cap si migrene


Desi putina lume stie, durerile de cap sunt provocate adesea de problemele de vedere care apar din cauza radicalilor liberi (stimulati de expunerea la soare , de fumat sua de consumul de grasimi). Vitamina A (continuta de Noni) ajuta la redarea unei vederi foarte bune, ceea ce reduce semnificativ intensitatea migrenelor si a durerilor de cap.


Disfunctii sexuale masculine


Disfunctiile sexuale masculine constau de obicei in tulburari de dorinta, de excitare, de orgasm sau dureri in timpul actului sexual. Un barbat care se confrunta cu una dintre aceste probleme, s-ar putea trata cu ajutorul fructului Noni. Mai exact, oxidul nitric (continut de fructul Noni) permite sangelui sa curga intr-o cantitate mai mare in tesuturile spongioase ape organulu sexual, iar rezultatele vor aparea inca din primele zile de tratament.


sindrom premenstrual


Te confrunti in fiecare luna cu dureri care nu te lasa sa te dai jos din pat sau cu sangerari abundente? Ei bine, fructul Noni creste nivelul de serotonina din sange, ingredient in lipsa caruia femeile se confrunta cu toate aceste probleme luna de luna.

Incearca sa consumi zilnic, mai ales cu cateva zile inainte de menstruatie, cateva linguri de extract de Noni.


Caderea parului


In mod normal, poti pierde pana la 100 de fire de par pe zi, insa daca observi ca pierzi mai mult par decat de obicei, ar fi bine sa iei masuri, mai ales daca in locul celor cazute nu cresc unele noi. Caderea parului poate fi cauzata de stres sau de alti factori de mediu.

Fructul noni contine 18 aminoacizi esentiali si stimuleaza productia de oxid nitric, ingredient care stimuleaza cresterea parului . Consuma zilnic cate 3 - 4 linguri de extract de fruct Noni pentru a avea un par frumos, des si sanatos.


Cancer


Metodele actuale de tratare a cancerului sunt, din pacat,e prea putin eficiente. Fructul noni, in ciuda gustului neplacut, are o putere miraculoasa de a lupta impotriva celulelor canceroase datorita concentratiei ridicate de antioxidanti si a compusilor activi responsabili de activitatea antiangiogenetica.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare