Dieta si nutritie

# amalia nastase dieta # amalia nastase sot # amalia nastase slaba #amalia nastase

Amalia Nastase a slabit 32 de kilograme. Cum arata acum

Amalia Nastase a slabit spectaculos in doar cateva luni. Fosta sotie a lui Ilie Nastase si-a recapatat in sfarsit silueta dupa cea de-a treia sarcina, in care s-a ingrasat enorm. 

Pentru a scapa de kilogramele in plus, fosta sotie a lui Ilie Nastase a apelat o cura de slabire, recomandata de un specialist, care i-a personalizat meniul.

„Am slăbit 32 de kilograme, am făcut o cură de slăbire anul acesta. Eu am ținut tot timpul diete, dar nu oscilam atât de mult cum am făcut-o în ultimii patru ani. Nu mi-a fost poftă de absolut nimic, sper să nu se mai pun înapoi pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd. Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile, se putea duce totul la vale. Eu realizam pentru că nu mai intram în haine, știam că sunt grasă, m-am întâlnit cu medicul estetician și i-am spus să mă taie. Am zis că nu-mi tai stomacul, așa că am hotărât să țin o dietă. Nu e o fericire să tragi după tine 32 de kilograme.”, a declarat Amalia Năstase, la Star Matinal, potrivit Spynews. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare