Dieta si nutritie

#beneficii aloe vera #beneficii sanatate # planta aloe vera #aloe vera

Aloe vera – o singura planta, o multime de beneficii pentru sanatate

Aloe vera este o planta suculenta care creste in special in climatele tropicale, insa poate fi crescuta si ca planta de apartament. Aloe vera este cunoscuta si folosita de secole ca planta medicinala, aceasta avand numeroase beneficii pentru sanatate.

 

Se foloseste doar lichidul din interiorul frunzelor. Un lichid gros, asemanator unei gelatine, care se poate consuma ca bautura sau ca atare penrtu tratarea arsurilor solare ori in diferite produse cosmetice.

Sucul de aloe vera se obtine prin zdrobirea sau macinarea intregii frunze a plantei de aloe vera, urmata de diverse etape pentru purificarea si filtrarea lichidului. Cu o aroma usoara, tolerabila, sucul se amesteca usor in smoothie-uri sau se dilueaza in apa si se consuma ca atare, avand numeroase proprietati medicinale pentru organism, precum:

  • Este un antioxidant si antibacterian natural;
  • Ajuta in lupta impotriva constipatiei;
  • Este o sursa importanta de vitamina C;
  • Previne aparitia ulcerului gastric.

In aceasta vara mentine-ti starea de bine cu o bautura racoritoare si benefica pentru organism avand la baza aloe vera. Bautura Concentrata AloeMAx este o bautura revigoranta, cu putine calorii, care te ajuta sa te hidratezi atat dimineata, cat si pe parcursul intregii zile.

Adaugata in apa, Bautura Concentrata AloeMax ii confera acesteia un gust racoritor, ce te poate ajuta sa consumi cu placere cantitatea recomandata de 2 litri de lichide pe zi.

AloeMax contine 97% suc de Aloe Vera extras din frunze intregi prin presare la rece si nu contine coloranti, indulcitori sau arome. Frunzele de Aloe Vera sunt culese manual, fiind atent selectionate si pregatite pentru o bautura revigoranta ce poate fi consumata dimineata sau pe tot parcursul zilei. Plantatiile de Aloe sunt situate in Jaumave, Mexico – parte a Rezervatiei Biosferei UNESCO “El Cielo”- zona cu un sol bogat in minerale in care este cultivata una din cele mai bune specii de Aloe din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare