1. Lactate. In mod surprinzator, lactatele ajuta la arderea grasimilor. Sunt bogate in acizi linolenici conjugati care de fapt sunt grasimi ce contribuie la arderea caloriilor. Totodata, lactatele sunt bogate in calciu si limiteaza asimilarea grasimilor.
2. Peste gras. Macroul, sardinele, somonul si heringul sunt unii dintre cei mai bogati pesti in acizi Omega 3. Acest acid gras scade producerea de celule adipoase. Totodata, pestele are foarte putine calorii, in jur de 200 la 100 de grame, asa ca poate fi consumat cu incredere.
3. Carne de vita. Muschiul de vita are un continut scazut de calorii si faciliteaza arderea grasimilor, suprimand senzatia de foame.
4. Ardei iute. Aceasta leguma contine capsaicina, substanta care accelereaza metabolismul timp de trei ore dupa fiecare masa. De altfel, el contribuie la imbunatatirea digestiei prin digerarea altor alimente.
Continuarea pe Lyla.ro
Sursa foto: en.wikipedia.org