7 ponturi pentru o silueta mai supla intr-o singura zi!

Dieta si nutritie

#alimentatie #dieta #retentie apa #silueta supla

7 ponturi pentru o silueta mai supla intr-o singura zi!

Iti este greu sa urmezi o dieta drastica, dar cu toate acestea ti-ar placea sa fii mai supla si sa ai un corp mai tonifiat? Mergi la un eveniment important in perioada urmatoare si vrei sa afisezi o silueta sexy, insa nu mai ai timp sa mergi la sala, sa-ti schimbi alimentatia si sa-ti faci ordine in stilul de viata? Atunci pune in practica mici trucuri speciale, care te vor ajuta sa fii mai supla intr-o singura zi!

Mai supla de la o zi la alta? Se poate!

Desi pare greu de crezut, sa stii ca se poate sa elimini o parte din surplusul de greutate intr-un timp foarte scurt, fara sa faci nici cel mai mic efort. Trebuie doar sa scapi de balonare si de retentia hidrica, intrucat te fac sa pari mai "pufoasa". Fara ele, corpul tau va fi mai usor, abdomenul mai plat, talia mai subtire, iar trupul mai ferm.

Trucurile pentru un corp mai suplu intr-o zi nu tin loc de dieta. Ele dau rezultate doar pe termen scurt. Pentru rezultate pe termen lung, este nevoie sa acorzi mai multa atentie alimentatiei, dar si sa faci sport. Asadar, iata trucurile minune care te ajuta sa obtii un corp mai suplu intr-o zi.

1. Mananca dimineata ca o regina, seara ca o cersetoare

Daca vrei sa obtii o silueta mai supla intr-un timp foarte scurt, este nevoie sa mananci dimineata ca o regina, la pranz ca o printesa, iar seara ca o cersetoare. Motivul: metabolismul tau functioneaza cel mai bine dimineata si arde mai multe calorii.

2. Bea apa calduta cu lamaie imediat dupa ce te trezesti

Consuma dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa calduta cu lamaie, pentru a-ti accelera metabolismul, a stimula arderile si a da un imbold digestiei. Vei scapa de balonare, iar abdomenul tau va fi mai plat.

3. Urca pe scari sau mergi o statie pe jos

Pentru a-ti tonifia muschii, trebuie sa faci si putina miscare, insa nimic complicat. Urca scarile sau mergi o statie pe jos dimineata si seara.

4. Bea un smoothie de ananas si consuma un mar

Pentru a alunga foamea dintre mese, bea un smoothie de ananas si mananca un mar. Vei accelera arderea grasimilor si vei manca mai putin.

5. Bea ceai de menta

Inainte de fiecare masa, bea un pahar cu ceai de menta. Imbunatateste digestia si contribuie la eliminarea apei din tesuturi.

6. Bea multa apa

Apa combate balonarea si retentia hidrica, asa ca bea cel putin 2 l intr-o zi.

7. Evita guma de mestecat si sarea

Daca vrei sa fii mai supla intr-o singura zi, renunta la guma de mestecat si la sare. Prima baloneaza, a doua retine apa in tesuturi.

Sursa foto: youquen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare