Dieta si nutritie

#dieta vegetariana # mic dejun dieta #dieta vedete

5 idei pentru un mic dejun vegetarian sanatos, inspirate de la vedete

Dieta vegetariana capata din ce in ce mai multa popularitate, mai ales pentru ca este promovata de persoane celebre din toate colturile lumii. De la fostul presedinte al SUA, Bill Clinton, si pana la cantareata americana Carrie Underwood, multe persoane din sfera publica au adoptat un regim alimentar fara carne. Iata cateva idei pentru un mic dejun vegetarian delicios si sanatos, inspirate de la vedete!


1. Ellen DeGeneres

Actrita si moderatoarea americana Ellen DeGeneres s-a remarcat prin activismul pentru drepturile persoanelor LGBT, ea insasi fiind lesbiana. Ellen este vegetariana de cativa ani buni si a avut un meniu vegetarian chiar si la nunta sa cu Portia de Rossi din 2008. De asemenea, vedeta de televiziune americana are o sectiune pe site-ul personal dedicata stilului de viata sanatos. Printre produsele pe care vedeta le consuma la micul dejun se numara clatitele cu fulgi de ovaz si banane.


2. Lea Michele

Actrita este cunoscuta ca o activista pentru drepturile omului si una dintre actritele care urmeaza o dieta vegetariana. Micul dejun al frumoasei Lea Michele consta fie in lapte de soia cu cereale, fie in tofu cu avocado.

3. Bill Clinton

Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii se poate mandri cu una dintre cele mai de succes povesti ale vegetarienilor. In 2010, Bill Clinton a renuntat la carne si a reusit sa slabeasca 13 kilograme. Potrivit "Huffington Post", fostul presedinte este, in prezent, mai putin drastic cu dieta, consumand din cand in cand somon organic si oua fortificate pentru ii oferi organismului necesarul de zinc si fier.

Cu toate acestea, aproape in fiecare zi, Bill Clinton mananca aceleasi produse la micul dejun: smoothie cu lapte de migdale, fructe de padure proaspete, pudra fara proteine si gheata.


4. Carrie Underwood

Carrie Underwood este vegetariana de foarte multi ani si de curand a devenit vegana. Cantareata americana prefera sa manance dimineata tofu cu ceapa, ardei si spanac.


5. Alicia Silverstone

Alicia Silverstone este o activista infocata PETA si o vegetariana convinsa. Aceasta a marturisit ca dieta vegetariana a ajutat-o sa doarma mai bine, sa aiba mai multa energie si sa-si intareasca unghiile. Pentru a se mentine in forma, Alicia urmeaza o dieta creata de ea. "The Kind Diet" ("Dieta blanda") este un program alimentar complex, bazat pe alimentatia vegetariana si vegana.

Sursa foto: glamour.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare