Dieta si nutritie

#ceai verde #apa plata cu lamaie #dieta slabit #portii mici

4 trucuri eficiente pentru a slabi fara sa tii dieta

Fiecare femeie isi doreste sa slabeasca si sa aiba un corp de invidiat, insa cand vine vorba despre adoptarea unei diete, multe reprezentante ale sexului frumos fac un pas in spate. Ar fi frumos sa existe o bagheta fermecata care sa te ajute sa slabesti in doi timp si trei miscari, insa atat timp cat nimeni nu a descoperit-o inca, este nevoie sa iei singura masuri pentru a da jos surplusul de kilograme. Din fericire, nu este nevoie sa tii o dieta drastica, ci doar sa faci mici schimbari in obiceiurile de zi cu zi.

1 Bea apa calduta cu lamaie in fiecare dimineata

Metabolismul tau functioneaza cel mai bine la primele ore ale diminetii, de aceea este important sa ii oferi "combustibil" pentru a avea putere sa arda cat mai multe grasimi. Apa plata cu lamaie nu este un mit nascut in jurul modelelor, ci o solutie cat se poate de eficienta atunci cand vrei sa slabesti.

Lamaia contine substante care stimuleaza arderile, in timp ce apa calduta hidrateaza organismul, il detoxifica si te ajuta sa-ti mentii energia la un nivel optim. Asadar, daca vrei sa slabesti fara sa tii dieta, bea in fiecare dimineata, la scurt timp dupa ce te trezesti, un pahar de apa calduta cu lamaie.

2 Bea ceai verde in timpul zilei

Ceaiul verde este o sursa excelenta de antioxidanti si de substante care accelereaza arderea grasimilor. Pentru a slabi fara urmarea unei diete, este indicat sa consumi una-doua cesti de ceai verde pe zi. Vei dobandi rapid senzatia de satietate si nu vei mai fi tentata sa consumi gustari nesanatoase.

3 Imparte portiile de mancare cu cei apropiati

Suna ciudat, insa este un truc eficient atunci cand vrei sa slabesti. Seara, cand te asezi la masa cu sotul tau, ofera-i o parte din portia ta de mancare, iar la serviciu imparte sandvisul cu o colega. In acest fel, te asiguri ca tii sub control portiile de mancare si implicit aportul caloric.

4 Scapa de tentatiile dulci si sarate

Dulciurile si gustarile sarate pe care le tii in dulapul din bucatarie pentru a avea ce rontai atunci cand urmaresti la televizor emisiunea preferata ar trebui sa dispara din raza ta vizuala. Daca le ai la indemana, esti tentata sa le mananci, ceea ce duce la acumularea unor calorii inutile. De asemenea, este bine sa elimini din frigider acele produse care nu au niciun aport nutritional: ketchup, maioneza si dressinguri pentru salate. Odata ce scapi de aceste tentatii dulci si sarate, vei reusi sa slabesti mai usor.

Sursa foto: weight-loss.dietxnutrition.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare