Dieta si nutritie

#bauturi naturale #suc natural #sanatate #sucuri

4 bauturi naturale care stimuleaza procesul de slabire

Curele de slabire sunt dificile si ineficiente atunci cand incerci doar sa te abtii de la mancare, in loc sa consumi produsele potrivite. Cu o combinatie potrivita de sport si sucuri naturale, vei reusi sa slabesti mai repede decat ti-ai imagina.

Sucurile naturale de fructe nu sunt doar purgative, ci sunt benefice organismului deoarece contin elemente care topesc grasimile si grabesc eliminarea acestora. Sucurile naturale sunt pline de vitamine si minerale, te protejeaza impotriva cancerului, impotriva pietrelor la rinichi, a diabetului, colesterolului si bolilor de inima.

Suc de dovlecel

Dovleceii sunt plini de fibre si apa. Astfel, acestia hidrateaza si stimuleaza tranzitul intestinal care grabeste eliminarea grasimilor si pierderea kilogramelor in exces. In plus, 100 de ml de suc de dovlecel contine doar 12 calorii, ceea ce inseamna ca vei ajunge rapid la saturatie cu un produs care nu ingrasa absolut deloc.

Spala bine un dovlecel, taie-l in 7 - 8 bucati si introdu-l in storcator. Consuma-l ca atare, imediat dupa preparare.

Sucul de pepene verde

Pepenele verde este o sursa bogata de vitamine si minerale. Acesta contine doar 30 de calorii la 100 de grame, grabeste senzatia de saturatie si stimuleaza procesul de slabire. Medicii americani sustin ca pepenele este o pastila cu multivitamine, care mentine sanatatea cardiovasculara si care ajuta la slabit.

Suc de portocale

Sucul de portocale este un produs bogat in nutrienti, iar vitamina C continuta este de mare ajutor in stimularea circulatiei sanguine si in topirea grasimilor. 100 de grame de portocale are doar 47 de calorii si este o cantitate suficienta pentru a inlocui gustarea dintre mese. De asemenea, un pahar cu suc proaspat de portocale poate fi consumat in fiecare dimineata, pentru un plus de energie, dar si pentru a reduce cantitatea de alimente necesara pentru a te satura.

Suc de morcovi

100 de grame morcovi contin doar 47 de calorii, iar un pahar plin cu suc proaspat de morcov este, de asemenea, suficient pentru a inlocui gustarea dintre mese. Sucul de morcovi creste imunitatea organismului, iar consumat regulat este foarte eficient in procesul de slabire.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare