Dieta si nutritie

#slabire #dieta de slabire #sucuri de legume #ceai verde #bauturi dietetice

4 bauturi facute in casa pentru a slabi mai usor

De foarte multe ori persoanele care tin dieta prefera sa consume bauturi dietetice din comert, fara sa isi dea seama ca pot prepara acasa o serie de lichide benefice regimului de slabit. Iata-le pe cele mai delicioase si bune pentru a grabi procesul de eliminare a grasimilor.

Apa fierbinte si suc proaspat de lamaie


Aceasta bautura este una dintre cele mai populare printre persoanele care tin dieta si vor sa slabeasca. In primul rand ca apa fierbinte este de mare ajutor in degresarea si topirea grasimilor, favorizand in acest fel eliminarea lor. In plus, lamaia contine elemente care ajuta la topirea grasimilor si la detoxifierea intregului organism.

Amesteca un pahar cu apa fierbinte si zeama proaspata de la jumatate de lamaie. Permite lichidului sa se ajunga la temperatura la care sa il poti consuma fara probleme si bea-l dupa fiecare masa.
 

Apa fierbinte si miere


Atunci cand bei apa fierbinte amestecata cu miere pe stomacul gol, intregul organism se bucura de nenumarate beneficii. Dincolo de faptul ca acest lichid te ajuta sa slabesti, apa fierbinte iti pune intregul corp in miscare. Mierea este un indulcitor natural care contine amino-acizi, proteine si minerale care impiedica depunerea grasimilor.

Amesteca 2 lingurite de miere cu un pahar cu apa fierbinte si bea-l in fiecare dimineata pe stomacul gol.
 

Ceai verde


O alta reteta de bautura facuta in casa este ceaiul verde. Acesta poate fi consumat atat cald cat si rece (de preferat totusi este sa fie servit cald). Ceaiul verde este o aroma puternica impotriva kilogramelor in plus, iar un tratament de lunga durata te poate ajuta sa ajungi la greutatea ideala daca este tinut in paralel cu un regim alimentar potrivit.
 

Suc de legume proaspete


Alege un morcov, o telina si o sfecla rosie , spala-le, taie-le in bucati si baga-le in blender timp de 60 - 80 de secunde. La final dilueaza sucul prea concentrat cu o parte apa si consuma lichidul pe durata unei zile. Sucul de legume nu doar ca detoxifiaza si ajuta la eliminarea grasimilor, dar contine si foarte multe vitamine si minerale necesare organismului tau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare