Dieta si nutritie

#ceaiuri #digestie #twinings

3 sortimente noi de ceaiuri de la Twinings

va ofera o noua gama de ceaiuri, obtinuta din plante medicinale , tamaduitorare . Gama Twinings Benefits vine astfel in intampinarea consumatorilor care se indreapta din ce in ce mai mult catre natura si catre un stil de viata sanatos .

Gama Twinings Benefits este o gama de amestecuri de infuzii, dezvoltata special pentru intampinarea interesului mare al consumatorilor pentru consumul infuziilor din plante terapeutice.

Nu doar calitatile plantelor medicinale recomanda gama Benefits, ci toate valorile brandului Twinings: pasiunea pentru calitate cu o traditie de peste 300 de ani, cei mai buni degustatori de ceai din industrie, achizitii de pe pietele din toata lumea pentru a asigura calitatea totala, concordanta amestecurilor in fiecare pachet de ceai, pozitionarea upmarket, dar accesibila si nu in ultimul rand si rafinament.

Amestecurile sunt realizate folosind doar din plante si fara adaos de zahar sau arome.

Produsele poarta un nume care evoca starea asociata beneficiilor oferite:

Digestiv: O infuzie revigoranta obtinuta din amestec de menta, seminte de fenicul si papadie, plante care in mod traditional au reputatia de adjuvanti ai digestiei.

Tranquility: Un amestec linistitor de musetel , tei si frunze si flori de care au reputatia de a avea proprietati de relaxare.

Revitalizant: Un amestec revigorant de Rooibos, scortisoara, ghimbir si alte ingrediente cu binecunoscute proprietati revigorante.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului