Dieta si nutritie

#cum sa slabesti #ceai verde #ceaiuri # ceai sanatate # ceai frumusete # ceai rooibos

3 ceaiuri perfecte pentru frumusetea ta

Natura ne pune la dispozitie zeci de elixiruri pentru frumusetea si sanatatea noastra. Nu trebuie decat sa fim dispusi sa incercam si efectele vor fi miraculoase. In plus, tratamentele nu costa nici pe departe cat ar costa sesiunile la cosmetica sau cremele pretioase ale brandurilor celebre. 

Iata 3 ceaiuri pe care trebuie sa le avem la indemana atunci cand ne savarsim ritualul de frumusete: 

1. Ceaiul de rooibos. Antioxidantii si mineralele ajuta in combaterea depresiilor si a astmului, dar vindeca si tenul de imperfectiuni. Este recomandat in tratarea acneei si a eczemelor. Nu contine cafeina, asa ca il poti bea la orice ora. 

2. Ceaiul oolong. Cu siguranta ai auzit de el insa denumirea pretentioasa te poate pune in incurcatura. Principalul beneficiu al consumului de ceai oolong este unul foarte important: te scapa de carii. In plus, pretioasa planta reda elasticitatea tenului si te va face sa te simti mai tanara. Singurul inconvenient: daca ai deficit de fier, nu ar trebui sa consumi acest ceai, deoarece acesta ingreuneaza absorbtia fierului in organism. 

3. Ceaiul verde. Cu siguranta ai auzit de efectele sale benefice: te scapa de retentia de apa, ajuta in procesul de slabire, este un bun inlocuitor al cafelei. In plus, te ajuta sa pastrezi elasticitatea pielii, iar compresele cu ceai verde iti ajuta ochii obositi, mai ales in combinatie cu ceaiul de musetel sau menta. Ce nu stiai este ca minunatul ceai iti ajuta si parul, redandu-i forta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare