Dieta si nutritie

#dieta #cafea verde #dieta rapida #cum sa slabesti rapid # slabeste cafea # dieta cafea verde

Te-ai saturat de diete? Iata cum poti avea ACUM greutatea visata!

Te-ai saturat de diete? Iata cum poti avea ACUM greutatea visata!

Te-ai saturat sa-ti ascunzi corpul in haine largi si inchise la culoare? Visezi la momentul cand te vei putea afisa la piscina in cel mai sexi costum de baie? Sau la rochia aceea mulata in care nu mai intri din liceu? Este momentul sa faci ceva PENTRU TINE! 

Stii si tu ca nu mai esti in forma, insa te-ai saturat de diete scumpe care nu fac decat sa te faca sa te simti ca orice efort este inutil. Toti prietenii au o recomandare pentru tine: sport, rosii cu branza, supa de varza si lista poate continua.

Insa GATA! S-a terminat cu toate aceste eforturi care nu ti-au oferit nicio satisfactie! S-a descoperit acel ingredient care te poate AJUTA sa fii cea care iti doresti! Nu este un secret, este ceva atat de SIMPLU, incat te vei intreba de ce nu te-ai gandit chiar TU la asta!

Secretul este... 

... CAFEAUA VERDE! Datorita continutului ridicat de acid clorogenic, cafeaua verde este indicata in curele de slabire. Acidul clorogenic accelereaza metabolismul si inhiba aportul de glucoza in intestine. De asemenea, acidul clorogenic reduce si absorbtia zaharului in organism.

DOAR 10 grame de cafea verde consumate inaintea principalelor mese ale zilei duc la reducerea grasimilor din corp. Pentru rezultate bune, este recomandat a se bea doua cani de cafea verde pe zi, de preferat in prima parte a zilei.

Comanda

Dar functioneaza?

Desigur, daca este atat de simplu, atunci vei vrea sa stii daca si functioneaza. Cel mai bine este, ca in cazul tuturor dietelor, sa auzi povestea celor care au testat fie produsul, fie cura de slabire. Sa vedem ce au de spus cei care au testat pe pielea lor cafeaua verde

Anne-Marie Ionescu, 30 de ani, Ilfov: "Am apelat la acest produs fara prea multe sperante, insa efectele benefice s-au vazut mult mai repede decat ma asteptam. Am slabit din prima saptamana si am ajuns la greutatea dorita, 52 kg, intr-o luna. Nu am resimtit efecte negative, ba chiar m-am simtit energizata mai ales ca am baut cafea verde in prima parte a zilei, asa cum este recomandat". 

Laura Vrabie, 35 de ani, Bucuresti: "Am auzit de la o prietena despre efectele acestui produs, insa nu stiam daca sa am incredere sau nu. L-am gasit la reducere si nu am regretat nicio clipa decizia de a incepe cura cu cafea verde. Am slabit in doua saptamani 4 kilograme, fara un efort deosebit. Mi-a scazut pofta de dulce si imi este din ce in ce mai usor sa duc un stul de viata sanatos". 

 

De unde poti sa cumperi cafea verde?

Nu trebuie sa bati magazinele in cautarea acestui produs care te va ajuta sa ajungi la greutatea mult visata. Totul este FOARTE SIMPLU! Trebuie doar sa profiti de oferta noastra*: 

1 kg la doar 65 RON in loc de 130 RON  Comanda

SAU

500g - la doar 36 RON in loc de 72 RON Comanda


NU UITA! 10 grame de cafea verde consumate inaintea principalelor mese ale zilei duc la reducerea grasimilor din corp!

Ce este foarte important de stiut pentru toti cei care isi doresc sa foloseasca acest produs este ca acesta este livrat ambalat in caserole si etichetat conform cerintelor UE: importator, data expirare, continut, astfel incat sa stii exact ce, cat si cum consumi. 

*Oferta apartine partenerului Acasa.ro, site-ul de reduceri Teamdeals.ro

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele