Dieta si nutritie

#silueta Iuliana Tudor #dieta Iuliana Tudor #iuliana tudor

Secretele siluetei Iulianei Tudor sau cum sa arati la 40 de ani ca o adolescenta

Iuliana Tudor atrage toate privirile la orice aparitie cu silueta sa de adolescenta! Prezentatoarea tv in varsta de 40 de ani a dezvaluit care sunt secretele formei sale fizice de invidiat.

„Nu este o dieta, este doar un mod de viata, putin disciplinat. Adica mananc la patru ore, dorm opt ore, nu mananc lucruri nesanatoase, insemnand prajeli, multi carbohidrati. incerc acum sa elimin cat pot zaharul. Apa, iaurturi foarte-foarte usoare, dar incerc sa fie un regim divers, in asa fel incat sa pot hrani organismul cu de toate. Cantitate mica si sport.

Fac pilates de doua ori pe saptamana. Cam atat, dar n-o resimt ca pe un efort sau ca pe o chestiune pe care trebuie sa o fac pentru ca trebuie sa arat bine. Nu, vreau sa ma simt bine in primul rand. si, in momentul in care am simtit ca obosesc, acesta a fost primul semnal, oboseam, desi dormeam. si am zis ca este ceva in neregula si atunci am ordonat lucrurile, de la alimentatie, somn si ritmul meselor, care acum mi-au oferit un echilibru foarte-foarte bun”, a marturisit Iuliana Tudor pentru libertatea.ro,

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare