Dieta si nutritie

#salvestroli #dieta #alimentatie

Salvestrolii si dieta: ce beneficii au acestia asupra sanatatii

Dieta de zi cu zi este foarte importanta pentru sanatatea noastra. Nu trebuie sa ne gandim ca la televizor ni se spune sa mancam fructe si legume zilnic doar pentru publicitate. Este foarte adevarat si acelasi lucru il recomanda si doctorii sau nutritionistii care ne sfatuiesc numai de bine. Insa, stiai ca exista numiti compusi nutritionali numiti salvestroli care odata patrunsi in organism cauta celulele canceroase si elibereaza un agent chimic care le distruge in mai putin de 30 de minute?

Salvestrolii sunt definiti pe baza actiunilor lor anti-cancer

Salvestrolii sunt o noua clasa de chimicale cu proprietati anti-cancer care se regasesc in anumite plante, fructe si legume. Si spre deosebire de alti compusi naturali si fitochimicale clasificati ca un singur tip chimic de compus vegetal, salvestrolii sunt definiti pe baza actiunilor lor anti-cancer. Acesti compusi au abilitatea vitala de a recunoaste celulele de cancer si de a le distruge in timp record.

Atunci cand acesti salvestroli ajung in contact cu enzima numita CYP1B1 din celulele canceroase din corpul uman, se activeaza pe loc si fac in asa fel incat aceste celule negative sa isi inceteze dezvoltarea si sa moara. Insa, efectul acesta pozitiv asupra organismului uman nu este cauzat direct de chimicalele din plante in sine, ci de metabolitii lor pe care salvestrolii ii genereaza in celulele canceroase.

Aceste substante pot fi asemanate, conform oamenilor de stiinta, cu Calul Troian din mitologia greaca. Atunci cand salvestrolii sunt introdusi in corpul uman, prin fructele si legumele pe care le consumam, ei se infiltreaza printre celulele canceroase care nu suspecteaza nimic. Si chiar atunci elibereaza un val de agenti chimici care sunt mortali pentru aceste celule negative care pot duce la instalarea cancerului in organism.

Salvestrolii se regasesc intr-o cantitate mult mai mare in alimentele integrale neprocesate si in suplimentele naturale

De asemenea, tot stiinta a descoperit faptul ca alimentele naturale care ar trebui sa fie bogate in salvestroli au, de fapt, concentratii foarte reduse in asemenea substante. Si atunci cercetatorii si-au dat seama ca tehnicile moderne de agricultura si procesarea alimentelor distrug sau indeparteaza salvestrolii atat de vitali din aceste fructe si legume. S-a demonstrat faptul ca salvestrolii sunt intr-o cantitate mult mai mare in alimentele integrale neprocesate … si in suplimentele naturale alimentare recomandate pentru dieta.

Asadar, un produs pe baza de asemenea substante precum Salvestrol de pe site-ul bioo.ro, administrat in fiecare zi, poate ucide grupurile de celule canceroase deodata, poate preveni celulele negative din a se transforma in tipuri de cancer agresiv in corp si poate, in aceeasi maniera, trata celulele pre-canceroase ce contin enzime CYP1B1. Salvestrolii actioneaza foarte repede, cam in jumatate de ora iar actiunea lor dureaza timp de aproximativ 10 ore.

Aceste substante naturale se regasesc cu 30% mai mult in legumele si fructele organice, in comparatie cu alimentele procesate din comert. Adadar, este mai bine a alege intotdeauna organic sau chiar suplimente naturale alimentare pe baza de salvestroli, unde concentratia acestora este de 100%.

Ingredientele active ale suplimentului Salvestrol sunt 100% naturale. Este vorba mai exact despre extracte de fructe de padure si coji de mandarine, bio, fara a fi modificate genetic si fara a fi tratate cu fungicide si pesticide. Totul pentru o sanatate mai buna si o energie de invidiat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare