Dieta si nutritie

#dieta 52 #dieta longevitate #detoxifiere #slabit #dieta

S-a descoperit dieta perfecta: slabesti rapid si scapi de riduri

Dieta 5:2 a fost catalogata de specialisti drept cea mai eficienta cu putinta. Ea se bazeaza pe principiul "2 zile de detoxifiere, 5 zile de placere", astfel ca alterneaza zilele in care se mananca putin, cu restrictii, cu cele in care poate fi consumat orice.

Mai exact, pentru o saptamana, spre exemplu, dieta presupune doua zile in care se consuma cel mult 500 de calorii si cinci zile in care se mananca normal. Pe langa faptul ca a fost considerata una dintre dietele care iti permite sa slabesti rapid si fara frustrari, un studiu recent realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Florida arata faptul ca Dieta 5:2 duce la o crestere a nivelului SIRT 3, o proteina responsabila de asigurarea longevitatii. Asadar, dieta poate ajuta la un trai mai lung, scrie dailymail.co.uk.

In plus, regimul scade nu doar cantitatea de grasime corporala, ci si nivelul insulinei, al lipidelor si al zaharului din sange si al tensiunii arteriale. In plus, creste capacitatea de detoxifiere a corpului.

Nutritionistii vad in aceasta dieta un adevarat miracol cata vreme s-a stabilit si faptul ca previne Alzheimerul si combate cancerul.

Sursa foto: organicburst.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare