Dieta si nutritie

#dieta usoara #dieta rapida #dieta #cura de slabire #sanatate

Dieta super-rapida: Slabeste 5 kilograme in doar 8 zile! Afla meniul!

Vrei sa dai jos rapid kilogramele acumulate de Paste? Dieta super-rapida de 8 zile te ajuta sa slabesti 5 kilograme fara prea mult efort. 

Cura de slabire se imparte in patru etapa si are rezultate surprinzatoare. Iata mai jos meniul complet pe care trebuie sa il tii: 

Mic dejun

La micul dejun , in prima zi trebuie sa bei un pahar cu apa calduta cu o lamaie stoarsa, pe stomacul gol. Aceasta batura are rolul de purifica organismul si de a ajuta la eliminarea toxinelor. Dupa o ora, poti manca doua mere, 2 portocale sau 1 grefrut. Atentie! Mananca intotdeauna acelasi fruct. 

Pranz

La pranz se consuma proteine pentru activarea procesului de ardere a grasimilor si a constructiei de masa musculara. Poti manca pui fiert, oua fierte, o cana cu iaurt probiotic. In cazul in care esti vegetarian/a poti manca legume fierte sau supa de legume, precum conopida, broccoli, spanac sau ciuperci. 

Gustare

Ca gustare poti manca o salata verde asezonata cu ulei de masline, putina sare si otet de mere. De asemenea, in loc de salata poti alege un pum de nuci sau alune, deoarece acestea ajuta la stimularea procesului metabolic. 

Cina 

Cina trebuie sa o servesti inainte de ora 19.00. Poti manca o salata de legume, precum castraveti si sa bei un ceai verde. Dupa asta, mai poti bea doar apa. De asemenea, in primele trei zile ale dietei este recomandat sa mananci 2-3 prunde uscate, insa nu la cina, ci la pranz. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare