Dieta si nutritie

#dieta Marina Almasan #marina almasan

Dieta Marinei Almasan. Despre ce alimente spune ca sunt un pericol

De ani in sir, Marina Almasan are aceeasi dieta, care o ajuta sa-si mentina greutatea la 52-53 de kilograme. Iata ce nu mananca niciodata Marina Almasan.

„Eu nu am avut niciodata sentimentul ca am asa o silueta iesita din comun si ca ar putea vreodata cineva sa se uite cu interes catre silueta mea. Pur si simplu mi-a placut sa fiu un om echilibrat in toate si am incercat, a fost asa un pariu cu mine insami, sa nu devin niciodata grasa. Pentru ca din punctul meu de vedere, un om gras este un om indolent care, cu exceptia cazurilor medicale, care nu este in stare sa isi controleze mediul de viata. M-am oprit asa in jur de 52, 53, 55 este deja un maxim.

Incerc sa nu mananc dulciuri, pentru ca alea sunt un pericol, eu nu mai pot sa mananc orice si apoi in doua zile sa dau totul jos. Painea este si ea cu mare restrictie… in rest, nu-mi iese asta sa nu mananc dupa ora 19…

 

Sunt foarte buna prietena cu salatele. Fac salate de toate felurile. Le mananc cu o placere nebuna. Le mananc la pranz, cand vin de la serviciu… La o masa, foarte rar, mai mananc si eu cate o friptura… Este destul de jenant sa recunosc la varsta mea matusalemica ca merg la sala. Am fost convinsa de fiul meu, Victor. O tonifiere a muschilor este necesara… Am inceput sa merg la sala, mi-am luat echipament si am ajuns acolo. Voiam sa imi pun o punga pe cap sa nu ma vada lumea. Avem si un antrenor. Eu nu calaresc cantarul aproape deloc. imi dau seama daca am slabit sau m-am ingrasat dupa haine”, a explicat Marina Almașan intr-un interviu pentru Antena Stars. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare