Dieta si nutritie

# dieta revelion #dieta rapida #dieta #cura de slabire #regim

Dieta-fulger: Scapa de kilogramele in plus pana la Revelion!

Vrei sa dai jos rapid kilogramele in plus acumulate la masa de Craciun sau din timpul anului? Ei bine, exista cateva alimente de top, care ajuta la arderea instanta a grasimior. 

Iata care sunt alimentele care te vor ajuta sa ai o silueta de vis pana la Craciun:

Ouale

Ouale sunt o sursa excelenta de proteine si te ajuta sa te simti satula mai mult timp. Conform unui studiu din American College of Nutrition, persoanele care au mancat doua oua la micul dejun au consumat cu 400 de calorii mai putin in urmatoarele 24h comparativ cu cei care au mancat covrigi.

Morcovii

Doi-trei morcovi sunt gustarea ideala la birou si nu numai. Morcovul este o sursa importanta de fibre, vitamina A si antioxidantul beta-caroten. Gustul lor dulceag si consistenta oferita te vor face sa uiti rapid de senzatia de foame si iti vor da energia de care ai nevoie.

Conopida


Conopida se regaseste printre legumele care pot fi consumate in cantitati nelimitate atunci cand vrei sa slabesti. Aceasta leguma contine nutrienti care lupta impotriva cancerului, acid folic si vitamina C.

Merele

Alege sa mananci mere ca gustare in timpul zilei. Au un continut ridicat de apa, contin fibre solubile si insolubile. Primele retin intrarea glucozei in sange, iar celelalte te ajuta sa te saturi.

In plus, merele mai contin si un flavonoid care ajuta la lupta impotriva unor anumite tipuri de cancer si impotriva efectelor negative ale colesterolului. Merele trebuie mancate cu tot cu coaja, pentru a beneficia de vitamina C, fierul si magneziul din fruct.

Ovazul

Ovazul este considerat una dintre cerealele cele mai satioase pentru micul dejun. Daca mananci ovaz vei fi satula o perioada mai lunga de timp. Aceasta cereala contine fibre si proteine benefice pentru organism.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare