Dieta si nutritie

#regim slabit #dieta si nutritie #slabit #dieta #alimentatie

Dieta de 8 ore: cum slabesti mancand orice!

Iti propui mereu sa slabesti, insa nu ai niciodata timp sa te apuci de dieta, din cauza stilului de viata din ce in ce mai haotic? Este timpul sa recurgi la regimul pus la punct de doi specialisti americani, David Zinczenko si Peter Moore, care iti da libertatea de a manca orice si oricand, insa doar opt ore pe zi. Iata despre ce este vorba:

Un program strict al meselor

Cu acest regim slabesti opt kilograme in doua saptamani si poti ajunge sa dai jos 16 kilograme in sase saptamani, spun autorii programului, David Zinczenko si Peter Moore, citati de dailymail.co.uk. Este indicat sa mananci intre orele 9:00-17:00, 10:00-18:00 sau 11:00-19:00, in functie de programul tau si de cerintele organismului. Insa trebuie ca 16 ore sa fie rezervate pentru digestie si pentru ca organismul sa arda caloriile, grasimile si sa elimine toxinele din corp.

Cat de importanta este odihna

Este o dieta permisiva, caci poti manca orice iti place, insa trebuie sa ai grija ca dimensiunea portiilor sa nu fie foarte mare. In cele 16 ore cand nu ai voie sa mananci, trebuie sa bei apa, ceai, sa faci miscare si, foarte important, sa te odihnesti indeajuns. Mai exact, trebuie sa dormi opt ore in fiecare noapte.

Micul dejun, cea mai importanta masa

Pana sa iei micul dejun, trebuie sa te obisnuiesti sa faci cel "putin opt minute de exercitii fizice, ca sa iti pui metabolismul in miscare, si sa bei un ceai sau o cafea", potrivit lui David Zinczenco, citat de dailymail.co.uk. Abia apoi poti lua micul dejun, care trebuie sa fie bogat in alimente cu un continut bogat de proteine, deoarece micul dejun trebuie sa iti ofere energie pentru intreaga zi.

De asemenea, pe parcursul zilei, la masa de pranz ori la cina, poti bea si un pahar cu vin. Pe tot parcursul regimului este idicat sa renunti la bauturile carbogazoase si la alimentele cu un continut ridicat de zahar.

Exemplu de meniu pentru o zi:

  • Mic dejun: lapte cu cereale, omleta cu bacon
  • Gustare: un pumn de migdale sau o banana
  • Pranz: o salata, doua felii de pizza, o supa
  • Gustare: o briosa sau un mar
  • Cina: somon la cuptor cu legume, o inghetata.

Sursa foto: femside.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare