Dieta si nutritie

# dieta telina #meniu dieta # slabesti rapid #dieta #cum sa slabesti

Dieta cu telina: 7 zile, 7 kilograme!

Vrei sa slabesti rapid si sanatos? Atunci nu te baza pe medicamente sau diete minune care iti promit marea cu sarea. Ai grija sa consumi vitamine in fiecare zi, mai ales in sezonul rece. De asemenea, este indicat sa nu privezi organismul prea multe zile de anumite grupe de alimente, cum ar fi poteinele sau carbohidratii.

Telina nu este doar o leguma foarte gustoasa, care ofera savoare preparatelor. Telina este o adevarata farmacie, de la radacina pana la frunze. Intrucat contine foarte multa apa si multe fibre este ideala pentru slabit. Trebuie sa prepari zilnic o supa din aceasta leguma. Poti folosi inclusiv tulpina, ccare este foarte gustoasa.

In fiecare zi trebuie sa consumi la pranz si la cina supa de telina. La micul dejun trebuie sa consumi fructe, iar la cina poti adauga o zi fructe, o zi legume. Toate legumele  sunt permise, iar in cazul fructelor, doar bananele sunt excluse. Dupa 5 zile se poate adauga la cina piept de pui la gratar sau peste, iar in ziua urmatoare o portie mica de orez integral, fara ulei. 

Este important sa asociezi orice dieta cu sport, dar si sa adopti un stil de viata sanatos daca vrei ca kilogramele sa nu se intoarca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare