Dieta si nutritie

# dieta sfecla rosie # dieta sfecla #sfecla rosie #dieta #sanatate

Dieta cu sfecla rosie. Scapa rapid de kilogramele in plus!

Sfecla rosie este aliatul perfect in lupta cu kilogramele in plus. Pe langa faptul ca are numeroase beneficii pentru sanatate, sfecla rosie te scapa rapid de testul adipos. 

Pentru aceasta cura ai nevoie de suc de sfecla rosie. Acesta este eficient in curele de slabire, deoarece contine putine calorii si ofera rapid senzatia de satietate. 

Cum se tine dieta cu suc de sfecla rosie:

Sfecla este o sursa naturala de zahar, respectiv de oxalati, tocmai de aceea ar trebui evitata daca suferi de bolile mentionate. Evita sa tii o dieta cu suc de sfecla mai mult de cateva zile, intrucat poti declansa alte afectiuni.

Sucul de sfecla este foarte concentrat si iti poate da o usoara stare de ameteala daca il consumi ca atare. Prin urmare, iti recomandam sa il "diluezi" cu sucul alor fructe sau legume. De exemplu, poti combina sucul de sfecla cu suc de lamaie, suc de morcovi, suc de mere sau suc de telina si ii poti imbogati gustul cu putin ghimbir.


Dieta cu suc de sfecla presupune sa consumi in fiecare zi cate 3 pahare de suc, inainte de mesele principale. Daca simti o usoara stare de greata dupa ce consumi un pahar de suc de sfecla, redu cantitatea, apoi creste-o treptat, pentru a-ti obisnui organismul cu noua bautura.

Pentru a putea vedea rezultate rapide, este important sa ai grija si la restul alimentatiei. Renunta la alcool, dulciuri, grasimi sau orice alte produse care ingrasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare