Dieta si nutritie

#dieta kiwi # slabesti rapid #dieta rapida #dieta fructe

Dieta cu kiwi: slabesti rapid cu 3 fructe in fiecare dimineata

Fructele reprezinta o sursa importanta de vitamine si ne ajuta sa ne pastram o sanatate de fier. In plus, sunt extrem de benefice pentru silueta. Kiwi in special este unul dintre aceste fructe. Iata o dieta care nu va ajuta doar sa scapati de kilograme, ci si sa va detoxifiati organismul.

Inlocuieste micul dejun cu 1-3 fructe de kiwi. Ai grija sa fie la temperatura camerei, asa isi pastreaza intacte proprietatile. Consuma-le simple, crude, proaspete. Continua cu aceasta dieta cateva saptamani, scazand numarul de zile in fiecare saptamana, pana ajungi la 3. Apoi reia ciclul. 

Nu ai alte restrictii alimentare, insa nu fa excese. Dupa acest mic dejun, bea apa la temperatura camerei. Hidrateaza-te bine intreaga zi. Inca o regula importanta: nu manca nimic cu patru ore inainte de somn. Asa vei avea un apetit sanatos dimineata. Daca mananci tarziu, ai tendinta de a sari peste micul dejun, o greseala uriasa in orice dieta. 

Asta este tot! Simplu, nu?

Foto; hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului