Dieta si nutritie

#cafea verde cu ghimbir #cafea verde #sanatate #beneficii cafea verde

Cum sa fii mai sanatos consumand cafea verde macinata cu ghimbir?

Foarte multi oameni se preocupa din ce in ce mai mult de sanatatea lor, de kilogramele in plus si de o alimentatie cat mai naturala. Daca te afli in aceasta categorie, atunci cu siguranta ai citit o multime de articole sau cel putin ai dat un search pe google pentru a te informa cat mai bine despre tipul de alimentatie pe care sa il adopti. Iar daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus printr-un proces de detoxifiere, probabil ai auzit de beneficiile cafelei macinate cu ghimbir.

De multe ori ne punem problema afectiunilor pe care consumul de cafea pe termen lung ni le poate cauza. In acest caz, trebuie sa stii avantajele cafelei verzi macinate cu ghimbir. Aceasta este una dintre cele mai folosite metode de slabit in mod natural in Japonia, Rusia sau Coreea de Sud iar in ultima perioada a castigat tot mai multa nootorietate in tarile Occidentale.

In urma unor experimente realizate in Europa, s-au dovedit beneficiile consumului cafelei verzi cu ghimbir ce are rezultate extraordinare atunci cand vine vorba de pierderea in kilograme. Marea majoritate a participantelor studiului, au pierdut in greutate un numar semnificativ de kilograme. Cele mai vizibile rezultate au fost in zona abdomenului si picioarelor.

Ce este cafeaua verde?

Cafeaua verde este cafeaua cruda, neprocesata si neprajita iar amestecul cu ghimbir ii ofera un gust deosebit.

Iata cateva beneficii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti alegi cafeaua preferata:

Cafeaua verde macinata cu ghimbir regleaza metabolismul, ajutand astfel la eliminarea kilogramelor nedorite, fiind recomandata pentru:

  • Buna functionare a ficatului
  • Imbunatatirea sistemului imunitar
  • Detoxifierea organismului
  • Diminuarea aspectului inestetic al celulitei
  • Accelezeara metabolismul si inhiba absorbtia zaharului in organism
  • Este un tonic pentru activitatea cerebrala
  • Imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare. Acest lucru este dovedit de un studiu realizat in Universitatea din Sydney pe 124 de studenti. Jumatate din acestia au consumat cafea verde cu 30 de minute inainte de a invata iar rezultatele au aratat faptul ca au avut un grad de retinere cu 46% mai mare decat ceilalti studenti.

Iar ghimbirul este extraordinar pentru digestie, reducand senzatia de greata, raul de masina, balonarea, durerile abdominale si stimuleaza circulatia sangelui.

Cum este recomandat sa consumam cafeaua verde macinata cu ghimbir dupa parerea specialistilor de la Plantum.ro – magazin online de produse 100% naturiste ?

Pune 250 ml. apa intr-un ibric, adauga 1-2 lingurite de cafea macinata, asteapta pana la punctul de fierbere si ulterior, lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 5-10 minute. Pentru un plus de gust, adauga indulcitor, miere sau sirop de agave.

Daca scopul tau este sa slabesti, consuma 2-3 cani de cafea verde pe zi, inainte de mesele principale si bucura-te de rezultate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare