Dieta si nutritie

#cura slabire #kilograme #dieta #slabire #regim

Cum pierzi rapid 5 kilograme fara sa te infometezi

Exista un lucru pe care fiecare persoana si-l doreste de la o dieta: sa slabeasca, dar sa nu se infometeze. Ei bine, exista o cale de a face asta si nu e deloc greu. Poti slabi 5 kilograme in doar 7 zile.

Nu toate dietele sunt potrivite pentru toata lumea. Suntem diferiti, avem metabolisme diferite, tipuri de sange diferite. Cu toate acestea, dieta urmatoare te va ajuta sa pierzi 5 kilograme intr-o saptamana. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa te infometezi pentru a obtine rezultatele dorite.

Micul dejun, cea mai importanta masa a zilei

Inainte de a lua micul dejun, stoarce o lamaie intr-un pahar cu apa si bea aceasta limonada simpla pe stomacul gol. Va ajuta la detoxifierea organismului si va ajuta la accelerarea metabolismului.

Ceea ce trebuie sa iei in principal in calcul sunt fructele. Cine iti spune ca poti manca fructe toata ziua greseste. Cel mai bun moment pentru a manca fructe este dimineata, atunci cand zaharurile din fructe sunt distribuite corect prin corp.

Puteti manca doua portocale, doua mere, un grapefruit mare, doua pere sau ceva similar. Adauga si un pumn de alune, migdale sau nuci. In acest fel, veti obtine zaharurile necasare pentru a-ti oferi energie, dar si proteine ​​si substante nutritive sanatoase care iti vor oferi senzatia de satietate.

Pranzul, bazat pe carne

Carnea trebuie sa fie alimentul principal al mesei de pranz. Poate fi vita sau gaina, gatita in orice fel. Trucul de baza este evitarea painii si consumarea a doua pahare de lapte batut sau de iaurt in timpul mesei.

Evita salatele cu dressinguri grele. Poti, in schimb, sa mananci o salata simpla impreuna cu portia de carne.

Gustarea obligatorie

Daca esti la dieta nu inseamna ca trebuie sa mananci foarte putin. La cateva ore dupa pranz, este timpul pentru o gustare. Dar, in loc sa optezi pentru batoanele de cereale si ciocolata mai bine alege sa mananci o salata proaspata, in care sa adaugi un praf de sare si putin ulei de masline.

Cina, ultima masa

Trebuie sa iei in calcul ca cina sa fie inainte de ora 18:00. Meniul poate fi compus din doua oua fierte tare, salata verde sau salata de castraveti cu ulei de masline.

Partea cea mai grea este supravietuirea pana la ora de culcare. Este momentul in care intra in joc vointa ta. Poti ca in acest interval sa bei jumatate de litru de ceai verde.

Cat timp vei tine aceasta dieta este pur si simplu alegerea ta. Totusi, daca vrei sa slabesti astfel incat sa devina vizibil, e bine sa tii dieta in jur de 10 zile. Intr-o saptamana vei pierde in jur de 5 kilograme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare