Dieta si nutritie

#alimentatie Alina Eremia #Alina Eremia slabit #slabit

Cum a “topit” Alina Eremia aproape 10 kilograme. “Nu am alimente pe care sa nu le mananc”

Alina Eremia are o silueta de invidiat! A slabit in aceasta vara 10 kilograme! Vedeta recunoaste ca nu este adapta dietelor drastice, iar ceea ce a ajutat-o a fost schimbarea stilului de viata.

“Aveam un program alimentar destul de dezorganizat. De cateva luni simt ca am intrat intr-o normalitate. Am inceput sa mananc constient, doar alimente de care am nevoie. Daca imi este pofta de ceva anume, gust, nu-mi reprim asta. insa am inteles ce inseamna si cum sa tin o dieta echilibrata. Nu sunt adepta dietelor drastice.”, a dezvaluit Alina Eremia, membra al juriului ”Next Star”.

”Nu cred in diete. Am tinut de cateva ori, rezultatele au fost ori dezastruase ori m-am ingrasat la loc tot ce am slabit. Am ajuns in punctul acela in care mi-am gasit un echilibru alimentar. Nu am alimente pe care sa nu le mananc, dar niciodata nu exagerez. imi fac mereu poftele, dar la fel in cantitati normale. Nu ma mai dau in vant dupa zahar asa ca am redus destul de mult. M-am indragostit de sport asa ca atunci cand nu ajung la sala, alerg pe stadion si cand sunt plecata la concerte fac exercitii in camera. Am incetat sa-mi mai gasesc scuze pentru care nu pot face sport.”, a marturisit Alina Eremia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului