Dieta si nutritie

#Gabriela Cristea slabit #Gabriela Cristea dieta dupa nastere #gabriela cristea

Cum a slabit Gabriela Cristea 10 kg dupa nastere

Gabriela Cristea a avut de-a lungul timpului fluctuatii de greutate, insa a a demonstrat ca are o vointa de fier si poate veni de hac kilogramelor in plus. Daca, dupa divortul de Marcel Toader, a slabit 20 de kilograme, acum, dupa nasterea fetitei sale, a reusit sa dea jos 10 kilograme.

„In timpul sarcinii m-am si ingrasat, dar am si retinut apa. Situatia nu ar fi fost atat de grava daca nu ma ingrasam si mai mult in perioada de doua luni si jumatate, cand am inceput sa alaptez. Si, da, credeti-ma, ca nu e deloc usir sa slabesti. Mie nu-mi vine sa cred cand le aud pe unele femei zicand ca, imediat cum au iesit din maternitate, au reusit sa dea jos 20 de kilograme. La mine chiar nu e asa, fac eforturi foarte mari”, a declarat Gabriela, in exclusivitate pentru VIVA!

Gabriela Cristea este la dieta de la inceputul anului. In cele doua luni a slabit 10 kilograme si si-ar dori sa sa mai dea jos inca atat: “Mananc doar carne, peste si legume, atat. Carne pe gratar sau la cuptor, legume crude sau fierte. Cinci portii pe zi, cantptati destul de mici. Mai mananc si trei oua pe saptamana. De paine, paste, carbohidrati, nici nu se pune problema. insa eu am o slabiciune pentru dulciuri. si am facut de cateva ore, dar hiperproteice. Mai exact, in loc de faina am folosit tarate macinate si am adaugat putin indulcitor artificial, specific diabeticilor. Am facut si prajituri normale, dar m-am consolat doar cu mirosul. stiu ca suna ciudat, dar eu imi hranesc pofta de dulce doar gatind si primind feedback pozitiv din partea oamenilor”, a mai spus Gabriela Cristea pentru sursa citata.

 

 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului