Dieta si nutritie

#sfecla #beneficii #nutritie #alimentatie #dieta

Sfecla, alimentul-minune pentru organismul tau

Sfecla este una dintre legumele pe care medicii ne sfatuiesc sa le consumam de fiecare data cand avem ocazia. Si asta pentru ca aceasta radacinoasa scade nivelul grasimilor din sange, combate anemia si inhiba dezvoltarea tumorilor.

Sfecla contine vitamine cu efect antioxidant, precum A, C si E, dar si minerale precum magneziu, potasiu si zinc. Rolul acestora este de a imputernici sistemul imunitar.

Tototdata, sfecla este o buna pavaza si impotriva cancerului. Pigmentul care ii da culoarea se pare ca are proprietati care inhiba aparitia acestei boli. Pacientii suferinzi de diferite tipuri de cancer ce a recidivat au consumat de la 250 de grame pana la un kilogram de sfecla rosie pe zi.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare