Dieta si nutritie

#cura slabire #dieta #slabire

A slabit 15 kilograme rapid renuntand la un banal obicei

E suficient sa accesezi contul de Instagram al lui Maggie Fierro, o tanara mamica asupra careia sarcina isi pusese amprenta, si sa intelegi ce inseamna ambitia. Pentru ca tanara si-a dorit sa revina la formele dinaintea sarcinii si a reusit fara prea mare efort. Exemplul ei e urmat acum de o multime de femei.

La patru luni de la nasterea celui de-al doilea copil al sau, Maggie cantarea 75 de kilograme, scrie Reader’s Digest. Chiar daca burtica de dupa sarcina si nastere nu e nimic rusinos, tanara a considerat ca e necesara o schimbare.

"Sincera sa fiu, mi-a fost de multe ori si jena sa ma uit in oglinda si cu atat mai greu mi-a fost sa ma fotografiez, motiv pentru care am inteles la un moment dat ca ceva trebuie sa se schimbe in viata mea", a declarat ea pentru PopSugar.

Si-a analizat stilul de viata si si-a dat seama ca cel mai mare vinovat pentru faptul ca se ingrasase nu era neaparat sarcina, ci faptul ca manca seara tarziu. Acest obicei nesanatos a avut un efect major asupra taliei, motiv pentru care a decis sa nu mai manance seara si sa faca putina miscare in fiecare zi.

Chiar daca si inainte incerca sa manance cat mai putine alimente procesate, acum a renuntat aproape definitiv la ele. Asta nu inseamna ca nu se rasfata din cand in cand cu o prajitura, de exemplu. "Desi mananc destul de sanatos, e vorba mai mult despre echilibru si nu imi impun restrictii majore asupra dietei. Daca sunt plecata pe undeva si am pofta de o pizza, mananc, nu refuz", a spus ea.

15 kilograme a slabit pana acum, in doar cateva luni, doar datorita acestei schimbari simple. Pentru a-si tonifica muschii, Fierro a inceput si un program de fitness, cu antrenamente de joasa intensitate, dar si cu exercitii de sarit coarda, inainte de culcare.

Chiar daca 15 kilograme ar putea parea putin pentru unele persoane, Maggie Fierro si-a transformat complet corpul. Iar fotografiile arata clar asta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare