Dieta si nutritie

#ceai de soc # slabesti rapid #dieta rapida #ceaiuri slabit # ceai de menta #ceai verde #cum sa slabesti

3 ceaiuri care te ajuta sa slabesti rapid

Vrei sa slabesti rapid? Dincolo de chibzuinta in alimentatie, trebuie sa-ti mai gasesti un aliat. Ceaiurile te ajuta sa te hidratezi, sa te detoxifici, dar mai ales sa slabesti. Iata 3 ceaiuri cu proprietati esentiale in orice cura de slabire: 

1. Ceaiul alb 

Plin de antioxidanti, scade presiunea arteriala si nivelul colesterolului rau, ceea ce inseamna ca imbunatateste sanatatea cardiovasculara. Poti sa-l bei alternativ cu ceaiul verde, ambele incearca-le insa in varianta fara cofeina. Daca nu, nu exagera cu cantitatile. Doua cani pe zi sunt suficiente. Iar daca esti insarcinata, evita-le. 

2. Ceai de dud 

Ceaiul din frunze de dud se prepara din frunzele uscate. O lingurita de frunze de dud se pune in 250 de ml de apa clocotita. Se consuma dupa fiecare masa, iar pentru un gust si mai placut poate fi indulcit cu miere, dar nu in exces. Ai grija sa nu pui mierea in ceai cand acesta este foarte fierbinte deoarece devine toxica la temperaturi inalte. 

3. Ceai de urzica 

Ceaiul de urzica elimina apa acumulata in exces in organism. Pentru un efect vizibil, ceaiul (4 cani pe zi) trebuie baut zilnic, pana la doua luni. Se prepara din 4-5 lingurite de frunze uscate la 1 litru de apa fiarta.

Foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare