Boli

#memorie #uitare #biocebral #biocebral capsule

Ti se intampla sa uiti cam des? Ai ceva de memorat si nu mai poti?

Memoria este una din cele mai importante functii ale creierului. Abilitatea uimitoare a creierului de a stoca, retine si reda informatii si experiente, permite omului sa se descurce  in societate si sa evolueze. Fara aceasta functie, omul nu va putea retine nici cele mai simple informatii, cum ar fi adresa sau numele sau.

Buna functionare a creierului poate fi afectata, iar procesul de memorare poate avea ”scapari” sub forma lapsusurilor. Avalansa informationala, stresul, programul zilnic incarcat, solicitarea psihica intensa sunt doar cativa dintre factorii ce afecteaza capacitatea de concentrare si memoria.

Dificultatile de concentrare, memorare si de aducere aminte sunt tot mai des reclamate si de persoanele tinere, nu doar de varstnici.

BIOCEBRAL capsule, produs care face parte din gama Biocebral, ajuta la optimizarea proceselor de concentrare si memorare. BIOCEBRAL capsule contine un complex de substante active naturale, util elevilor si studentilor in perioada examenelor, persoanelor ce au nevoie de sustinerea functiilor cerebrale sau suprasolicitate psihic si intelectual, precum si celor cu deficiente de memorie.

Ingredientele active care fac posibila eficienta BIOCEBRAL sunt extractele din radacina de rhodiola, seminte de guarana,  frunze de Ginkgo biloba sau vitamina B6.  

Ginkgo biloba imbunatateste circulatia sangelui la nivel cerebral, intensifica oxigenarea creierului, favorizeaza transportul glucozei catre celula nervoasa si protejeaza neuronii impotriva distructiilor cauzate de radicalii liberi de oxigen.

Guarana stimuleaza activitatea cerebrala, imbunatateste atentia si creste capacitatea de memorare.

Rhodiola, reduce oboseala, imbunatateste capacitatea de concentrare in conditii de stres, creste rezistenta la efort si are actiune neuroprotectoare.

Vitamina B6 este indispensabila avand un rol deosebit in producerea de neurotransmitatori si refacerea celulei nervoase.

BIOCEBRAL capsule este recomandat persoanelor cu varsta de peste 12 ani, suprasolicitate psihic si intelectual, care au deficiente de memorie, elevilor si studentilor in perioada examenelor. Pret recomandat 35.5 RON.

Din gama Biocebral mai face parte si Biocebral sirop, o formula unica de magneziu si complex de vitamine B - recomandat copiilor de peste 1 an, pentru buna functionare a sistemului nervos, cresterea concentrarii si atentiei, precum si reducerea oboselii si extenuarii. Pret recomandat 35.5 RON.

BIOCEBRAL – Energie pentru minte, trup si suflet!
biocebral.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare