Boli

#ecografii mamare gratuite #stafetaroz #ecografii mamare #cancer de san

#StafetaRoz: cel mai lung lant de ecografii mamare gratuite

Romania este tara europeana cu cea mai ridicata mortalitate cauzata de depistarea foarte tarzie (in stadiile 3 si 4) a cancerului la san. Gasim mereu motive sa amanam controlul medical. Intotdeauna apar alte prioritati. Mereu avem alte cheltuieli in plan.

Dupa 3 ani in care a parcurs 44 de orase, campania #CancelCancer, initiata de AVON cu sprijinul Kaufland Romania, ajunge in Bucuresti. Pe 25, 26 si 27 octombrie, femeile sunt asteptate sa vina in parcarea Kaufland Barbu Vacarescu din Bucuresti, la orice ora din zi sau din noapte, fara frica, fara scuze.

In cabinetul medical-mobil instalat in parcare, echipe numeroase de medici specialisti isi vor da stafeta si vor realiza ecografii mamare gratuite non-stop. La randul lor, pacientele sunt invitate sa isi dea stafeta simbolica, sa vina cu cineva drag sau sa raspandeasca vestea, astfel incat sa beneficieze cat mai multe persoane de un consult medical gratuit.

Campania #CancelCancer a fost initiata de AVON cu sprijinul Kaufland in 2017 si este un demers social cu scopul de a imbunatati statisticile, de a educa femeile din Romania si de a transforma preventia intr-un subiect uzual si firesc.

Anul acesta, proiectul s-a desfasurat in 3 etape, in care cabinetul medical mobil a parcurs 20 de orase. Se va incheia pe 27 octombrie, ora 24:00, in Bucuresti. In cei 3 ani de Cancel Cancer, au beneficiat de ecografii mamare gratuite peste 5000 de femei, iar cabinetul medical mobil a strabatut peste 44 de orase din Romania.

Programul consultatiilor din Bucuresti este urmatorul:

  • 25 octombrie, incepand cu ora 10
  • 26 octombrie, non-stop
  • 27 octombrie, non-stop

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare