Boli

#tratare infectii urinare #uractiv #infectii urinare #uractiv forte

Spune STOP infectiei urinare

Stiai ca una dintre amenintarile sezonului rece este dezvoltarea unei infectii urinare? Pe fondul unui sistem imunitar vulnerabil, o igiena intima precara, pauzele foarte lungi intre urinari, sexul neprotejat sau chiar hainele sintetice pot favoriza accesul si rapiditatea inmultirii bacteriilor in zona intima.

Astfel, apare infectia urinara, care ocupa locul al doilea ca frecventa in lume, dupa afectiunile respiratorii. Ceea ce declanseaza infectiile urinare sunt diferiti agenti patogeni, precum bacterii, fungi sau paraziti, insa de cele mai multe ori, vina o poarta bacteria Ecoli.

Pentru ca sanatatea ta conteaza, gama URACTIV iti este alaturi cu produse dezvoltate pentru starea de sanatate si de bine in propria-ti piele.

Capsulele Uractiv Forte mentin starea de sanatate a aparatului urinar. Prin compozitia unica de albastru de metilen si strugurii ursului, Uractiv Forte amelioreaza durerea si inflamatia, distruge si elimina bacterii responsabile de producerea infectiei urinare, previn recurentele.

De asemenea, pentru mentinerea unei stari de confort si prospetime, in aceasta perioada, la achizitionarea Uractiv Forte, Uractiv capsule sau Uractiv Med vei primi un pachet de absorbante zilnice Bella CADOU.

Uractiv + Bella Cadou - dubla protectie, zi de zi.

Mai multe informatii gasesti pe www.uractiv.ro sau pe www.facebook.com/uractiv.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului